Παρουσιάστε: Ο Γούλας δέχεται κλήση για να καταθέσει σε μια σημαντική υπόθεση του στρατοδικείου

Όσα θα δούμε απόψε στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παρουσιάστε: Ο Γούλας δέχεται κλήση για να καταθέσει σε μια σημαντική υπόθεση του στρατοδικείου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Παρουσιάστε , ο Γούλας δέχεται κλήση για να καταθέσει σε μια σημαντική υπόθεση του στρατοδικείου Θεσσαλονίκης. Όταν μάθει ο Σκορδάς θα θιχτεί.

Όσα θα δούμε στην σειρά του ΑΝΤ1, Παρουσιάστε

Δευτέρα 22 Μαρτίου - Επεισόδιο 43

Ο Γούλας δέχεται κλήση για να καταθέσει σε μια σημαντική υπόθεση του στρατοδικείου Θεσσαλονίκης κι αμέσως περηφανεύεται σαν να απέκτησε πτυχίο νομικής. Όταν μάθει ο Σκορδάς ότι η δίκη αφορά ένα λάθος που είχε συμβεί πριν πάρα πολλά χρόνια σε στρατόπεδο που υπηρετούσαν και οι δυο τους, θίγεται που το δικαστήριο κάλεσε τον Γούλα κι όχι τον ίδιο ως «αξιόπιστο μάρτυρα».

Την ίδια ώρα, οι φαντάροι και ο Μέγας διαπληκτίζονται για μια ζημιά που έγινε στο στρατόπεδο εν ώρα νυχτερινής υπηρεσίας, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον. Για να λυθεί το ζήτημα, οι διοικητές αποφασίζουν να στήσουν άτυπο «στρατοπεδοδικείο» για να βρουν ποιος ευθύνεται για τη ζημιά.

Παρουσιάστε ΑΝΤ1

Γρήγορα όμως το εγχείρημά τους καταλήγει σε χάος. Σε άλλο μέτωπο, ο Φίλης προσπαθεί να οδηγήσει την Ζαχαρούλα σε οικειοθελή αποχώρηση από το μαγαζί πριν μάθει ο Έλτον για τη «σχέση» της. Αλλά το «πανέξυπνο» σχέδιό του θα τον βάλει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες με τον κολλητό του Έλτον. Η σειρά, πήρε το "πράσινο φως" από τον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν

Συγκλονίζει ηθοποιός της σειράς Παρουσιάστε - «Στο σχολείο ουρούσαν στην τσάντα μου επειδή είμαι Αλβανός»

Ο Γιάννης Απέργης, ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς, «Παρουσιάστε» βρέθηκε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, όταν ήρθε με τους γονείς του από την Αλβανία και τον ρατσισμό που αντιμετώπισε στο σχολείο.

«Έχω καταγωγή από το Αργυρόκαστρο, είμαι Αλβανός. Ήρθα στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1995, ήμουν 5 χρονών. Στην αρχή μας έλεγαν «έχουμε σπίτι» και όταν τους λέγαμε ότι είμαστε από την Αλβανία μας έλεγαν δυστυχώς το δώσαμε. Για μία εβδομάδα μέναμε σε παγκάκια, στο Μετς

Στην Α΄ Δημοτικού ούρησαν στην τσάντα μου. Δεν την ακούμπησα. Η μητέρα μου φοβόταν, γιατί όταν πήγαινε στο σχολείο ερχόντουσαν και άλλες μαμάδες. Τους μάζευε η δασκάλα και πάντα θα έφταιγε ένα Αλβανάκι, ένα ξένο. Και έλεγαν «να μαζέψετε τον Γιάννη γιατί μια μέρα θα καταλήξει στην φυλακή». Αυτό μου έχει μείνει.

Μας έλεγε πολλές φορές «δεν φταίτε εσείς, φταίει το σύστημα» που μας έχει όλους μαζί. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είναι ακόμα εκεί. Όταν πήγα για να δώσουμε μια παράσταση, της έδωσα προσκλήσεις να έρθει στο θέατρο να με δει. Ακόμα έρχεται», αποκάλυψε ο Γιάννης Απέργης.