Battle of the Couples: Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε τα 50.000 ευρώ

Καλέ έπαιξε ο τελικός και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Battle of the Couples: Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε τα 50.000 ευρώ

Η αλήθεια είναι πως... πέρασε και δεν ακούμπησε από την ελληνική τηλεόραση! Τα πολύ πολύ χαμηλά νούμερα του Battle of the couples ανάγκασαν την παραγωγή και το κανάλι του ALPHA να τερματίσουν το project πολύ νωρίτερα από ότι είχαν σκοπό. Έτσι το βράδυ της Κυριακής 18 Απριλίου διαδραματίστηκε ο τελικός και είχαμε νικητή!

Ένα ζευγάρι κατάφερε να κερδίσει τους αντιπάλους του και να πάρει το τρόπαιο που συνοδευόταν από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

Ποιο ζευγάρι κέρδισε στο Battle of the Couples

Και αυτό το ζευγάρι ήταν ο Άγγελος και η Μαριάννα.

Μετά την αποχώρηση του Ριχάρδου και της Άντζελας από το παιχνίδι, τα τρία ζευγάρια που απέμειναν πέρασαν από δοκιμασίες. Τα τελικά δύο ζευγάρια ήταν η Κρίστη και ο Κώστας κόντρα στον Άγγελο και τη Μαριάννα.

Στόχος τους ήταν να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο μια βαριά μεταλλική καρδιά ενώ ταυτόχρονα δέχονταν βροχή, χιόνι, αέρα και ζέστη από φωτιά.

Να σημειωθεί ότι ο τελικός έγινε παρουσία στενών συγγενών τους.

Το ζευγάρι που κέρδισε αφιέρωσε το τρόπαιο στον Ριχάρδο και την Άντζελα ενώ σκοπεύει να χρησιμοποιήσουν το έπαθλο για μια δική τους επιχείρηση.

Λίγα λόγια για την Μαριάννα και τον Άγγελο

Battle of the Couples

Η Μαριάννα και ο Άγγελος είναι από την Κέρκυρα, είναι μαζί 1.5 χρόνο και τον έναν συγκατοικούν.

Ο Άγγελος έχει πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, το οποίο και χρησιμοποιεί στις φάρσες που τον έχουν κάνει viral στα social media.

Η Μαριάννα αγαπά ιδιαίτερα το πόσο αστείος είναι, αλλά λατρεύει και την πιο ρομαντική του πλευρά. Μπαίνουν στο Battle of the Couples γιατί ακόμα και οι πιο σκληρές μάχες έχουν την πλάκα τους.