After Dark: Η Έλλη Κοκκίνου η αποψινή καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά

Εξομολογείται την φοβία της σχετικά με τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
After Dark: Η Έλλη Κοκκίνου η αποψινή καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά

Απόψε το βράδυ, αμέσως μετά το «House of Fame La Academia - Live Concert», ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο After Dark την Έλλη Κοκκίνου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά για το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Τα συναισθήματά μου», τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει την περίοδο της καραντίνας, αλλά και τη φοβία της σχετικά με τον covid-19, εξαιτίας μιας περιπέτειας υγείας που είχε στο παρελθόν.

Ακόμη, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της με τον γιο της, αποκαλύπτει αν η καραντίνα τη βρήκε μόνη και εκμυστηρεύεται πως σχεδιάζει νέα επιχειρηματική κίνηση.

Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί η καλή της φίλη και δημοσιογράφος, Δέσποινα Καμπούρη, η οποία έρχεται στο πλατό και μιλάει για τη φιλία τους.

 After Dark αποψινοί καλεσμένοι

Στη συνέχεια, η Έλλη Κοκκίνου έρχεται αντιμέτωπη με τον Θέμη και τις ερωτήσεις του στο εξομολογητήριο. Θα καταφέρει να κερδίσει υψηλό ποσοστό αγιότητας;

Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με ένα bonus εξομολογητήριο με τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία τα λέει έξω από τα δόντια, με την ίδια μάλιστα να ξεσπά κατά του Αλέξη Παππά.

«Είχα πάρει 22 κιλά, δεχόμουν άσχημη κριτική και είχα πάθει κατάθλιψη»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο Mega Star για την δύσκολη περίοδο στη ζωή της όπου έχασε τον πατέρα της και πήρε αρκετά κιλά.

«Το ότι είμαι μητέρα δεν μπορεί να μην περιορίσει και να σκέφτομαι πότε θα γυρίσω σπίτι αλλά π.χ. για δύο μήνες δεν θα μπορούσα να λείψω σε περιοδεία… Σε talent show μπορεί να πήγαινα, αν ξεκινούσα τώρα, δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό… Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα τον παλιό δρόμο. Η αργή αναγνωρισιμότητα κάνει καλό.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν την μέρα που «έχασα» τον μπαμπά μου κι έπρεπε να πάω να δουλέψω κι όταν είχα πάρει 22 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα.» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια η οποία θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού.