Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Φάρμα: Μαρία Μιχαλοπούλου και Τάσος Ξιαρχό οι υπηρέτες αυτής της εβδομάδας

Τους όρισε ο Βασίλης Μαντζουράνης ως αρχηγός

Φάρμα: Μαρία Μιχαλοπούλου και Τάσος Ξιαρχό οι υπηρέτες αυτής της εβδομάδας
TV 23.04.2021 23:38
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τους δύο υπηρέτες της εβδομάδας στην Φάρμα όρισε ο Βασίλης Μαντζουράνης, καθώς αυτός αναδείχθηκε ο νέος αρχηγός.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο σαλόνι, με σκοπό ο αρχηγός να ανακοινώσει τους δύο υπηρέτες αυτής της εβδομάδας.

Ο Βασίλης λοιπόν διάλεξε την Μαρία Μιχαλοπούλου και τον Τάσο Ξιαρχό, με τον δεύτερο ωστόσο να δείχνει έντονα την ενόχληση του.

Τζούλια Νόβα: Ο λόγος που αρνήθηκε την Φάρμα - «Δεν θα μου άρεσε με τίποτα να βγω υπηρέτης της εβδομάδας»

Το πρωί της Πέμπτης, η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στην Μαρία Κοκολάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον λόγο που απέρριψε την πρόταση να συμμετέχει στην Φάρμα.

Η ίδια δήλωσε πως θα ήταν καλή ευκαιρία να πάρει μέρος σε ένα τέτοιου είδους ριάλιτι, μιας και της αρέσουν πολύ τα sports, ωστόσο αρνήθηκε γιατί θα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα.

«Η αλήθεια είναι ότι το συζητούσαμε, αλλά τελευταία στιγμή έκανα λίγο πίσω γιατί κάποια πράγματα θεώρησα ότι δεν θα μου ταιριάζουν καθόλου, πολύ δύσκολα θα μπορούσα να προσαρμοστώ. Για παράδειγμα, δεν θα μου άρεσε σίγουρα με τίποτα να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας.

Μου είχαν πει και για φέτος να πάω στο Survivor. Θα ήθελα να πάω, να σου πω την αλήθεια, το σκεφτόμουν πολύ θετικά, αλλά δεν μπορούσα. Ήταν καλά τα χρήματα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Επιστρέφει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο παιχνίδι

Φάρμα: Όταν η Κυριακή Κατσογρεσάκη συμμετείχε στα Καλλιστεία

Share