Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος όλων των ζευγαριών

Ποιοι χωρίζουν και ποιοι μένουν μαζί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος όλων των ζευγαριών

Για κάποιους το φινάλε θα είναι τραγικό, για κάποιους καλό και για κάποιους άλλους ανατρεπτικό! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά το πώς θα κλείσει για τα ζευγάρια ο φετινός κύκλος της σειράς «Άγριες μέλισσες»!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το μέλλον των ζευγαριών στις Άγριες Μέλισσες

Ανάμεσα σε δύο άντρες

Ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου δεν ξεπέρασε ποτέ την κρίση μετά την απιστία του με τη Δρόσω! Στη συνέχεια ανάμεσά τους μπήκε ο Μπάμπης, αλλά και η αποκάλυψη πως οι τρεις αδελφές Σταμίρη ήταν εκείνες που σκότωσαν τον αδελφό του, τον Σέργιο! Η τελευταία αποκάλυψη οδήγησε τον Νικηφόρο να ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα και στη συνέχεια να της πάρει την επιμέλεια του μικρού, κάνοντάς τη να συμμαχήσει με τη Δρόσω για να διεκδικήσουν το παιδί!

Και καταφέρνουν τελικά οι δύο αδελφές να το πάρουν και ο Νικηφόρος χάνει πια τα πάντα! Το σπίτι, την περιουσία, την οικογένεια, τη γυναίκα και το παιδί του! Την ίδια ώρα, ο Μπάμπης που έχει μάθει τα νέα, είναι σίγουρος πως τώρα πια η Ασημίνα είναι και πάλι ελεύθερη και χωρίς να χάσει τις ελπίδες του την προσεγγίζει ξανά! Εκείνη ξέρει πως ο νεαρός την αγαπάει αληθινά και θέλει να τη βλέπει καλά (αξίζει βέβαια σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο Μπάμπης στα επόμενα επεισόδια θα υπογράψει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία και θα αλλάξει εντελώς το στυλ του).

Ομως το βιβλίο που ετοίμαζε ο Νικηφόρος πέφτει στα χέρια της και εκεί ανακαλύπτει πως αν εκδοθεί τότε όλα θα βγουν στο φως και η Ασημίνα μπαίνει σ’ ένα δίλημμα: Να επιστρέψει στον άντρα της και να ζήσει μια δυστυχισμένη ζωή ή να προχωρήσει και να κάνει νέα σχέδια για το μέλλον μαζί με τον Μπάμπη; - Δείτε εδώ τις εξελίξεις από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας.

Δρόσω & Κωνσταντής έτοιμοι για γάμο!

Με το διαζύγιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου ανοίγει πλέον ο δρόμος για να επισημοποιηθεί η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την εισβολή του Σεβαστού στον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη, όπου μπροστά σε όλο τον κόσμο παραδέχτηκε πως αγαπιούνται με τη Δρόσω, αλλά δεν μπορούν να είναι μαζί γιατί η εκκλησία δεν το επιτρέπει;

Άγριες Μέλισσες Δρόσω Κωνσταντής

Οταν τα αδέλφια τους οδηγούνται στον οριστικό χωρισμό, τότε και τα δύο νέα παιδιά είναι έτοιμα να κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον τους! Μόνο που δεν υπολογίζουν τα εμπόδια που θα βάλουν οι Σεβαστοί προκειμένου αυτή η σχέση να μην προχωρήσει! Ωστόσο Δρόσω και Κωνσταντής έχουν αποδείξει πως μαζί μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο!

Λάμπρος & Ελένη γίνονται γονείς!

Οπως σας έχουμε προαναφέρει σε άλλο τεύχος μας, η Ελένη φοβόταν πως μετά την παράνομη έκτρωση στη φυλακή ίσως της είχαν αφήσει κάποιο «κουσούρι» και δεν θα μπορούσε να κάνει παιδιά! Ομως η επίσκεψή της σε μια γυναικολόγο, από τη μια της επιβεβαίωσε τους φόβους, καθώς πράγματι είχε κάποιον τραυματισμό, από την άλλη όμως δεν της απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπορέσει να κάνει παιδί.

Το νέο αυτό χαροποιεί τον Λάμπρο, όμως και εκείνος αποφασίζει να το ψάξουν ακόμα περισσότερο και προτείνει στην Ελένη να πάνε στον Βόλο σ’ έναν πολύ καλό γιατρό που ειδικεύεται σε τέτοια ζητήματα! Η Ελένη πείθεται και τα ευχάριστα νέα δεν αργούν να ακουστούν καθώς η Ελένη καταφέρνει μέσα σε όλη την αντάρα που ζει, να μείνει έγκυος ξανά και αυτή τη φορά από τον μοναδικό άνδρα που αγάπησε και αγαπάει.

Η κρίση στον γάμο & το φλερτ!

Η Ουρανία βλέπει αυτή τη φορά τους κόπους της να πιάνουν τόπο και η σχέση που αναπτύσσει με τον Σαραντόπουλο την έχει ανανεώσει! Κάτι βέβαια που δεν περνάει απαρατήρητο από τον Κυριάκο, που της υπενθυμίζει κάθε λίγο και λιγάκι να είναι πιο προσεκτική στις κινήσεις της. Ο Σαραντόπουλος που έχει διακρίνει το χάσμα ανάμεσα στη συνεργάτιδά του και τον άντρα της, εκμεταλλεύεται την κατάσταση και οδηγεί σιγά-σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί.

Οι δεξιώσεις, η μεγάλη ζωή, η ζήτηση που έχει και τα καλά λεφτά που αρχίζει να αποκτά, την απομακρύνουν από τον Κυριάκο, ο οποίος νιώθει κατώτερός της. Τα πράγματα θα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο όταν ο Σαραντόπουλος θα της προτείνει να τον συνοδεύσει στη Ρώμη σ’ ένα επαγγελματικό ταξίδι κι εκείνη θα δεχτεί! Ο γάμος της με τον Κυριάκο περνάει τη μεγαλύτερή του κρίση, ακόμα κι από τότε που είχε μάθει για τη διπλή ζωή που έκανε!

Οριστικός χωρισμός!

Η σχέση της Πηνελόπης και του Μελέτη είναι από εκείνες της σειράς που είτε θα μισείς να την αγαπάς ή θα αγαπάς να τη μισείς! Ξεκίνησε τόσο αθώα και όλοι ήθελαν να τους δουν μαζί, αλλά η αποκάλυψη της συγγένειάς τους έφερε τα πάνω-κάτω, ενώ πολλές ήταν οι αντιδράσεις για το γεγονός ότι ο απαγορευμένος έρωτας συνεχίστηκε κανονικά! Ο γάμος της Πηνελόπης με τον Αλέξη ήταν ένα αποκούμπι για τα δύο ξαδέλφια προκειμένου να ξεχάσουν αυτό που ένιωθαν, αλλά μάταια!

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη Αλέξης

Ο χαμός του μωρού που περίμενε η Πηνελόπη και οι υποψίες της πως ίσως ήταν του Μελέτη, την έκανε να συνειδητοποιήσει πως δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον Αλέξη, που της φέρθηκε με τόσο ωραίο τρόπο και έτσι πήρε την απόφαση να τον χωρίσει! Και μπορεί οι δρόμοι τους σαν ζευγάρι να χώρισαν, αλλά στη συνέχεια συνεργάστηκαν στο να αποκαλυφθούν αλήθειες για τους Σεβαστούς! Μέχρι που ο Μελέτης δολοφονεί τον Αλέξη και η Πηνελόπη θρηνεί τον πρώην άντρα της, αλλά σιχαίνεται τον ξάδελφό της όταν ανακαλύπτει τον πραγματικό και κακό του χαρακτήρα! Ο χωρισμός τους θα είναι οριστικός!

Ξανά μαζί!

Τον πλήγωσε δύο φορές και τον έκανε ρεζίλι σε όλο το χωριό! Ομως εκείνος δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά, να τη σκέφτεται και να τη νοιάζεται. Η Σοφούλα με τη βοήθεια του Αγγελου θα επιστρέψει από το μοναστήρι πίσω στο Διαφάνι και οι δυο τους θα δώσουν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους! Αλλωστε τα συναισθήματά τους πάντα είναι αμοιβαία, απλά η Σοφούλα «θαμπώθηκε» από την εξουσία που είχε ο Μάνος Βόσκαρης και από το γεγονός ότι λόγω της ηλικίας του κατάφερε να τη φέρει «στα νερά του».

Άγριες Μέλισσες Σοφούλα Άγγελος

Οταν συνειδητοποιεί όμως πως ο Αγγελος ήταν ο μοναδικός που την εκτίμησε και τη σεβάστηκε, κατάλαβε το μεγάλο λάθος που έκανε, ενώ εκείνος από την πλευρά του αφήνει τον εγωισμό του και δίνει άλλη μία ευκαιρία στο να ευτυχήσει αυτή τη φορά με το κορίτσι που αγαπά! Αλλωστε οι «συμπέθεροι» έχουν ήδη δώσει την ευχή τους!

Η Βιολέτα μαμά;

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, προς τα τελευταία επεισόδια ο Ευτύχης θα επιστρέψει στο Διαφάνι για επίσκεψη. Εκεί θα μάθει για την τραγική κατάσταση του Μιλτιάδη, ότι δηλαδή είναι και πάλι στο ψυχιατρείο και θα νιώσει συμπόνια για τη Βιολέτα που πραγματικά την αγάπησε σαν μητέρα του και θα αποφασίσει να παρατείνει τη διαμονή του εκεί για να της συμπαρασταθεί.

Από την άλλη, η θεία του η Σουλτάνα βλέποντας το πόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος είναι στο Διαφάνι ο Ευτύχης, θα κάνει μια συζήτηση με τη Βιολέτα μήπως τελικά τον κρατήσει για πάντα κοντά της. Θα καταφέρει αυτή η εξέλιξη να κάνει καλά τον Μιλτιάδη και κατ’ επέκταση τον γάμο του με τη Βιολέτα;