Τέλος από τον Τροχό της Τύχης η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Κάνουν ήδη συζητήσεις με άλλα πρόσωπα

Τέλος από τον Τροχό της Τύχης η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Τέλος μετά από 2 χρόνια συνεργασίας, η Βάλια Χατζηθεοδώρου μάζεψε τα πράγματά της κι αποχώρησε από το STAR και το πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά το πρωί της Παρασκευής μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, ο τροχός της τύχης για την επόμενη σεζόν θα έχει αέρα ανανέωσης. Τα νούμερα τηλεθέασής του μπορεί να είναι πολύ υψηλά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν ξεκινήσει ήδη τα καστ για να βρεθεί άλλο πρόσωπο που θα πλαισιώνει τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη. Η απόφαση ήταν ως ένα σημείο κοινή.

Ποια είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Βάλια Χατζηθεοδώρου ο τροχός της τύχης

Η 27χρονη Βάλια έχει σπουδάσει αισθητική αλλά εργάζεται από τα 18 ως μοντέλο με συμμετοχές σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Έχει δική της στήλη ( Valia’s Choice) σε site, όπου μιλάει για θέματα μόδας, ομορφιάς και well being είτε μέσα από άρθρα, είτε μέσα από βιντεάκια μικρού μήκους. Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο κατά 22 χρόνια μικρότερος αδελφός της ενώ στον ελεύθερο χρόνο της κάνει pilates, πηγαίνει κινηματογράφο και βλέπει… «Τροχό της Τύχης»!

Εδώ κα αρκετό καιρό το κορίτσι αυτό διατηρεί σχέση με τον Πέτρος Πυλαρινό, τον frontman των Alcatrash.

Τροχός της Τύχης Βάλια Πέτρος

Τον Πέτρο Πυλαρινό τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», όπου τον βλέπουμε καθημερινά, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Alcatrash, να μας εντυπωσιάζει με τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και με το χιούμορ του.