YFSF - highlights 16/5: Οι απολαυστικές εμφανίσεις και ο μεγάλος νικητής

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
YFSF - highlights 16/5: Οι απολαυστικές εμφανίσεις και ο μεγάλος νικητής

Απολαυστικός ήταν το χθεσινό επεισόδιο του YFSF, αφού οι εμφανίσεις των παικτών ήταν μοναδικές και χάρισαν, συγκίνηση, γέλιο αλλά και θαυμασμό.

Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους οι κριτές με τον Κρατερό Κατσούλη

Απίθανη ήταν η μεταμφίεση του Κρατερού Κατσούλη σε Ρίτα Σακελλαρίου. Παρότι απείχε αρκετά φωνητικά από την τραγουδίστρια, χάρισε γέλιο στους κριτές που δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν.

Ειδικά ο Τάκης Ζαχαράτος ζήτησε να τον κρατήσουν γιατί θα πει πολλά. «Δεν μπορώ ειδικά με αυτό το ρούχο. Αυτή είναι η παγιέτα η πισταμπιγιέ».

Αγνώριστος ο Ίαν Στρατής ως Κουασιμόδος

Ο Ίαν Στρατής - ο οποίος φημολογείται πως είναι σε σχέση με την Μαίρη Συνατσάκη - μεταμορφώθηκε σε Κουασιμόδο και ερμήνευσε το κομμάτι «Φεύγω», που στην ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς και «ταξίδεψε» τους κριτές.

«Ήταν πολύ συγκινητικό Ίαν», είπε ο Μιχάλης Ρέππας, με τον Κωστή Μαραβέγια να δίνει τα συγχαρητήριά του σε όλη την ομάδα που δημιούργησε τήν την εμφάνιση.

Λουλουδοπόλεμος για τη Ματθίλδη Μαγγίρα που τραγούδησε Πάολα

Μπορεί οι μουσικές σκηνές και οι νυχτερινές πίστες να ήταν κλειστές για πολλούς μήνες λόγω του lockdown, η σκηνή του YFSF όμως θύμιζε κάτι από τις παλιές ένδοξες εποχές. Η Ματθίλδη Μαγγίρα ερμήνευσε μια από τις αγαπημένες επιτυχίες της Πάολας.

«Έλα σταμάτα» της φώναξε η Κατερίνα Παπουτσάκη με τη Μαρία Μπεκατώρου να επισημαίνει το πόσο μας έχουν λείψει τα μπουζούκια.

Αυτή είναι η ημερομηνία του ημιτελικού

Την Κυριακή 23 Μαΐου θα αναδειχτούν οι 4 φιναλίστ του τελικού που εκτός απροόπτου θα γίνει την Κυριακή 30 Μαΐου.

Αυτός ήταν ο νικητής της βραδιάς

Μεγάλος νικητής μετά και την ψηφοφορία του κοινού ήταν ο Ίαν Στρατής.

Συνεχίζεται με λιγότερα επεισόδια στον ANT1

Μπορεί το YFSF να έχει επιστρέψει δυναμικά στην prime time ζώνη της Κυριακής, ωστόσο, τα επεισόδια όπως έχει γραφτεί, έχουν μειωθεί. Λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού το show μεταμφιέσεων έχει χάσει περίπου 4 εβδομάδες γυρισμάτων, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να μειωθούν από τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η αρχική πρόταση ήταν να γυριστούν 14 επεισόδια. Ωστόσο, η έναρξη του show καθυστέρησε γιατί βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού και έτσι τα 14 επεισόδια έγιναν 12. Οι νεότερες πληροφορίες ωστόσο, αναφέρουν ότι το κανάλι προσανατολίζεται στο να βγάλει 10 επεισόδια, αφού χάθηκαν ακόμη δύο εβδομάδες γυρισμάτων.

Τα επεισόδια λοιπόν αυτά δεν μπορούν να αναπληρωθούν, γιατί το YFSF πρέπει να ρίξει αυλαία την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Μάλιστα, το κανάλι έχει εξασφαλίσει για πρώτη φορά τα δικαιώματα του Euro, το οποίο ξεκινάει στις 11 Ιουνίου.

YFSF λιγότερα επεισόδια ANT1

To Euro 2020 έρχεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει!

H πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε στην αναβολή της διοργάνωσης για έναν χρόνο, αλλά οι 24 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θα παίξουν μπάλα στον ΑΝΤ1 από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου του 2021 στο «επετειακό» Euro που συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής.

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει και τους 51 αγώνες του Euro 2020, ενώ θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα του το καλοκαίρι με καθημερινές εκπομπές, μεσημέρι και βράδυ, με αποκλειστικές συνεντεύξεις και πλούσια αφιερώματα.