Φάρμα: Ερωτικό καυγαδάκι ανάμεσα σε Ντούπη και Κυριακή

Έξαλλος ο Ντούπης μαζί της...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα: Ερωτικό καυγαδάκι ανάμεσα σε Ντούπη και Κυριακή

Αρχηγός αυτής της εβδομάδας στη Φάρμα είναι η Κυριακή Κατσογρεσάκη και μάλλον ο Ντούπης δεν είναι και πολύ χαρούμενος για αυτό!

Η νέα αποστολή που τους ανέθεσε ο επιστάτης είναι αρκετά απαιτητική και όλοι έχουν έρθει στα όριά τους!

Πρώτα απ' όλα η Κυριακή η οποία θέλει με κάθε τρόπο να είναι επιτυχημένη η αποστολή πιέζει όλους τους συμπαίκτες της, και τον Ντούπη βέβαια ο οποίος ομολογουμένως είναι καλός μάστορας και συνεχώς βρίσκεται από πάνω για να τα καταφέρει.

Σε κάποια στιγμή όμως και ενώ η ένταση από την πολλή δουλειά ήταν στο... κόκκινο, η Κυριακή του είπε κάτι που του...¨τη βάρεσε" κι έτσι δεν κράτησε το στόμα του κλειστό και απάντησε με επιθετικότητα στην Κυριακή η οποία με τη σειρά της, και θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα άρχισε να γίνεται... γατούλα.

Κάτι που μάλλον εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον Ντούπη ο οποίος μην μπορώντας να ελέγξει τα νεύρα του αποφάσισε να απομακρυνθεί για λίγο από το σημείο της κατασκευής και την Κυριακή προκειμένου να δώσει τέλος σε αυτόν τον εκνευρισμό.

Ο καυγάς του Ντούπη και της Κυριακής

Ο Ιατρόπουλος έκανε ανοιχτά επίθεση στις δίδυμες

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας παρακολουθήσαμε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να είναι έξαλλος με τις δίδυμες!

"Δεν γίνεται να είστε μαζί συνέχεια! Είναι εξωφρενικό! Η καθεμία πρέπει να κάνει τη ζωή της", τους είπε μιλώντας με έντονο ύφος με την Έλενα και τη Φένια να προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους!

"Η μία κρατάει πίσω την άλλη", ανέφερε on camera με αφορμή το ότι αυτή την εβδομάδα είναι και οι δύο μονομάχοι!

"Το ήξερα από την αρχή ότι θα ήμασταν στόχος και πως αυτό το ντουέτο θα θέλουν να σπάσει, γιατί το θεωρούν πλεονέκτημα αυτό που έχουμε και έχουμε η μία την άλλη και τώρα που μία από τις δύο θα φύγει θα έρθει πιο κοντά με κάποιον άλλο", ανέφερε χαρακτηριστικά η Φένια!

Ο Ιατρόπουλος μετά από αυτό ανέφερε: "Κι εγώ νιοώθω άβολα που είναι δύο αδερφές εδώ μέσα! Άμα είναι να φέρω κι εγώ τον αδερφό μου¨, φανερά ενοχλημένος!