Φάρμα: Αποχώρησε η Έλενα Τσικιτίκου

Αγωνίστηκε με την αδερφή της και έχασε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα: Αποχώρησε η Έλενα Τσικιτίκου

Η Φένια και η Έλενα Τσικιτίκου ήταν οι δύο μονομάχοι αυτή την εβδομάδα στη Φάρμα, όπου η μία αναδείχθηκε μετά την υπόδειξη της αρχηγού Μαρίας Μιχαλοπούλου ενώ η δεύτερη αναγκαστικά επιλέχθηκε από την αδερφή της ως δεύτερη μονομάχος.

Οι δυο τους επιδόθηκαν σε δοκιμασίες αλλά από την αρχή μόνο η μία φάνηκε να ξεχωρίζει.

Η Φένια πιο αγωνιστική, τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση από την αδερφή της, ‘Ελενα, που τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι.

Η Έλενα δήλωσε πολύ χαρούμενη που η αδερφή της κατάφερε να συνεχίσει την Φάρμα ενώ με την σειρά της η Φένια συγκινήθηκε που αποχώρησε η δίδυμη αδερφή της.

Η αποχώρηση της Έλενας

Ο Ιατρόπουλος έκανε ανοιχτά επίθεση στις δίδυμες

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας παρακολουθήσαμε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να είναι έξαλλος με τις δίδυμες!

"Δεν γίνεται να είστε μαζί συνέχεια! Είναι εξωφρενικό! Η καθεμία πρέπει να κάνει τη ζωή της", τους είπε μιλώντας με έντονο ύφος με την Έλενα και τη Φένια να προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους!

"Η μία κρατάει πίσω την άλλη", ανέφερε on camera με αφορμή το ότι αυτή την εβδομάδα είναι και οι δύο μονομάχοι!

"Το ήξερα από την αρχή ότι θα ήμασταν στόχος και πως αυτό το ντουέτο θα θέλουν να σπάσει, γιατί το θεωρούν πλεονέκτημα αυτό που έχουμε και έχουμε η μία την άλλη και τώρα που μία από τις δύο θα φύγει θα έρθει πιο κοντά με κάποιον άλλο", ανέφερε χαρακτηριστικά η Φένια!

Ο Ιατρόπουλος μετά από αυτό ανέφερε: "Κι εγώ νιοώθω άβολα που είναι δύο αδερφές εδώ μέσα! Άμα είναι να φέρω κι εγώ τον αδερφό μου¨, φανερά ενοχλημένος!