Masterchef 5: Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός λίγο πριν τον τελικό

Έτσι διαμορφώθηκε η τελική τριάδα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός λίγο πριν τον τελικό

Μαρίνα και Αλέξανδρος διαγωνίστηκαν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef σε τρία πιάτα που θα έκριναν ποιος θα έπαιρνε τον δρόμο προς τον τελικό!

Ο βραβευμένος Ερβέ Προνζάτο ετοίμασε φρικασέ σε σπανάκι, κρύο λαβράκι και ορτύκι σε δύο παρασκευές, για να αντιγράψουν οι παίκτες και από την πρώτη κιόλας όψη η δυσκολία ήταν απόλυτα φανερή.

Η Μαρίνα εξασφάλισε 26 βαθμούς την ώρα που ο Αλέξανδρος κατάφερε μόλις να συγκεντρώσει και έτσι κλήθηκε να αποχαιρετήσει το παιχνίδι μία ανάσα πριν από το τέλος.

Έτσι, η τριάδα διαμορφώθηκε με τη Μαργαρίτα που βρέθηκε απευθείας στον τελικό, τη Μαρίνα και τον Διονύση.

Αποχώρησε ο Αλέξανδρος

«Κόκκαλο» Διονύσης και Μαργαρίτα με την αποψινή δοκιμασία - Η πιο απαιτητική με διαφορά

Πολύ κρίσιμο είναι το αποψινό επεισόδιο του Masterchef 5, καθώς θα δούμε τον πρώτο διαγωνιζόμενο που θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες διαγωνίστηκαν σε δύο ζευγάρια, με την Μαργαρίτα και τον Διονύση να είναι αυτοί που σημείωσαν με την καλύτερη επίδοση.

Οι δυο τους λοιπόν στο αποψινό επεισόδιο θα μονομαχήσουν και ένας από αυτούς θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Καλεσμένη για απόψε ήταν η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, η οποία ενθουσίασε τους επίδοξους σεφ με την παρουσία της, μιας και είναι διακεκριμένη στον συγκεκριμένο χώρο.

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης λοιπόν κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο της, την λεγόμενη σαλάτα του Τόπου, μέσα σε δύο ώρες, ενώ μάλιστα για το συγκεκριμένο πιάτο απαιτούνται 26 παρασκευές!