House of Fame - Φοίβος: «Σε αυτό το σόου ο τόνος έχει περάσει τις επτά πληγές του Φαραώ»

Η επική ατάκα στον μεγάλο τελικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame - Φοίβος: «Σε αυτό το σόου ο τόνος έχει περάσει τις επτά πληγές του Φαραώ»

Δε θα μπορούσε να υπάρξει τελικός του House of Fame χωρίς ένα απολαυστικό σχόλιο από τον Φοίβο, ο οποίος τα έδωσε όλα φέτος με τις επικές ατάκες που έλεγε στους παίκτες.

Επειδή λοιπόν το θέμα της τονικότητας ήταν ένα από τα θέματα με το οποίο ασχολήθηκε σχεδόν αποκλειστικά ο Φοίβος, θέλησε να το σχολιάσει και μετά την εμφάνιση του Στέφανου στο "Μη Χανόμαστε".

Το σχόλιο του Φοίβου στον τελικό του House of Fame

«Να μην χαλάμε και την παράδοση. Επειδή σε αυτό το σόου ο τόνος έχει περάσει τις επτά πληγές του Φαραώ αλλά σήμερα όλοι ήταν πολύ καλοί, νομίζω πως προσπάθησες στην αρχή να κρατήσεις την παράδοση του στοναρίσματος. Δεν τα κατάφερες, όμως, γιατί από την μέση του τραγουδιού και πέρα έστρωσες.

Στην αρχή ήσουν πολύ στονάτος, μετά από το δεύτερο κουπλέ και το ρεφρέν ήρθαν όλα στα ίσια τους», είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος.

«Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου»

Πριν από λίγο καιρό η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε μέσω Skype στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» τον Πάνο Μεταξόπουλο, τον διευθυντή του House of Fame.

Ο ίδιος σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στην μουσική Ακαδημία ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική επιτροπή και στα αιχμηρά σχόλια του Φοίβου.

«Δεν είναι αυστηρή η κριτική επιτροπή. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνικό ή δημιουργικό είναι απόλυτα σωστοί. Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου. Τα λέει παράξενα και σταράτα αν δεν το ξέρεις στην αρχή σε ξενίζει. Λίγο εκεί είχα φοβηθεί. Χάρηκα που είναι στην κριτική επιτροπή και είναι ψείρας».

Αναφορικά με την ανικανοποιητική πορεία των σπουδαστών, ο Πάνος Μεταξόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το πρόβλημα δημιουργείται από τη στιγμή που πάνε στο πλατό και ακούς τη φωνή σου επί δέκα και τη μουσική επί εκατό και και όλο αυτό δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Είναι και το άγχος».