YFSF highlights 30/5: Οι τελευταίες συγκινητικές εμφανίσεις και ο μεγάλος νικητής του show

Αναβίωσε ο Τιτανικός, εντυπωσίασε η εμφάνιση της Μπεκατώρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF highlights 30/5: Οι τελευταίες συγκινητικές εμφανίσεις και ο μεγάλος νικητής του show

Το βράδυ της Κυριακής το Survivor που συνήθως καθηλώνει το τηλεοπτικό είχε σοβαρό ανταγωνισμό αφού απέναντί του και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1 προβλήθηκε όχι ένα απλό επεισόδιο του YFSF, αλλά ο μεγάλος τελικός.

Τo Youweekly.gr συγκέντρωσε τα highlights της μεγάλης βραδιάς και σας τα παρουσιάζει...

Όσα είδαμε στον τελικό του YFSF

Η εντυπωσιακή έναρξη της Μαρίας Μπεκατώρου αλα Raffaela Carra

Το δικό της σόου πριν ξεκινήσει η τελευταία βραδιά του Your Face Sounds Familiar έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία άνοιξε την αυλαία και τραγούδησε σαν άλλη Raffaela Carra.

Η παρουσιάστρια με κοντό καρέ μαλλί άρχισε να μετράει «6868357» και το ευχαριστήθηκε, μαθαίνοντας εξαιρετικά τη χορογραφία της.

Η κριτική επιτροπή την αποθέωσε για την προσπάθειά της και ο Τάκης Ζαχαράτος την είπε ότι είναι «τελείως τζαζ» και γι αυτό την αγαπάει. Μαζί του συμφώνησαν και οι υπόλοιποι τρεις.

Ντουέτο… αποχωρισμού από Μαγγίρα και Στικούδη ή αλλιώς… Βίσση – Καρβέλα

Πρώτο ντουέτο της βραδιάς ήταν αυτό ανάμεσα στη Ματθίλδη Μαγγίρα και την Κατερίνα Στικούδη - που αποκάλυψε με ένα βίντεο την εγκυμοσύνη της -, οι οποίες μεταμορφώθηκαν σε Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα αντίστοιχα και τραγούδησαν το «Εμείς».

Ο Κατερίνα έμοιαζε τόσο πολύ στον Νίκο Καρβέλα που ο Τάκης Ζαχαράτος τρόμαξε να την αναγνωρίσει. «Συγγνώμη που πέρασα από τον διάδρομο και δεν σου μίλησα» της είπε.

«Είστε από τις πιο εργατικές εδώ μέσα, δουλέψατε πάρα πολύ και κολλήσατε ωραία και σήμερα», πρόσθεσε ο Κωστής Μαραβέγιας. «Έχω βρει τον τίτλος μας. Οι απόλυτοι!», επεσήμανε η Ματθίλδη.

Ο Τιτανικός αναβίωσε στη σκηνή του YFSF

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή της Τάνιας Μπρεάζου στον τελικό του Your Face Sounds Familiar, εκεί όπου σαν άλλη Celin Dion ερμήνευσε το My heart will go on και συγκίνησε.

Στη μέση της σκηνής, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και στην πλώρη του «Τιτανικού», θύμισε την Ρόουζ και άφησε τον Τάκη Ζαχαράτο με ανοιχτό το στόμα, σε ένα απίθανο σκηνικό.«Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και στην Τάνια αλλά και σε όλους της παραγωγής. Δεν σε αναγνωρίζω, δεν μπορώ να σε καταλάβω, άριστα 12», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Εξαιρετικά σχόλια για τη φωνή της πήρε ο Κωστής Μαραβέγιας. «Ότι και να τραγουδήσει το κάνει δικό της και δεν πιστεύεις ότι είναι πάλι εκείνη. Είσαι για μεγάλα πράγματα».

«Έκλαιγα σε όλη τη διάρκεια. Είσαι εξαιρετική, φανταστική μοναδική», πρόσθεσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Εύχομαι ο δρόμος σου να είναι ανεμπόδιστος, γεμάτος φως και επιτυχία», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Συναυλία με τα όλα της από τους Blues Brothers, Κρατερό Κατσούλη και Λευτέρη Ελευθερίου

Το δεύτερο ντουέτο του τελικού του Your Face Sounds Familiar έμοιαζε με πραγματική συναυλία!

Ο Κρατερός Κατσούλης και ο Λευτέρης Ελευθερίου ενσάρκωσαν τους Blues Brothers και τα έσπασαν με την ερμηνεία τους και την ενέργειά τους, ξεσηκώνοντας κριτές και το κοινό που βρέθηκε εκεί για να πλαισιώσει το σκηνικό.

«Έχουμε τους πραγματικούς νικητές. Είναι μοναδικοί και οι δύο και προτείνω να στηθεί μια παράσταση με αυτούς τους δύο ως Blues Brothers», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Σας λατρεύω», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ ο Κωστής και ο Μιχάλης Ρέππας φόρεσαν τα μαύρα γυαλιά και χόρεψαν στους ρυθμούς του Everybody need somebody.

Συγκινητικός ο Ησαϊας Ματιάμπα κάτω από την ελιά

Στους φιναλίστ του Your Face Sounds Familiar βρέθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος επέλεξε να ερμηνεύσει το «Καίγομαι και σιγολιώνω» από τον Δημήτρη Υφαντή, έχοντας στο πλευρό του μόνο ένα ακορντεόν.

Ο τραγουδιστής στάθηκε κάτω από μια ελιά και συγκίνησε με τη φωνή και την ερμηνεία του, αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές της κριτικής επιτροπής.

«Είσαι εξαιρετικός, συγκινητικός, μαγικός, ένας ταξιδευτής και σε ευχαριστούμε», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Υποκλίνομαι στην επιλογή σου, έφερες την παράδοση. Η εμπειρία μου ήταν εκκλησίασμα και όχι ένα απλό σόου», τόνισε ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Αισθάνομαι τυχερός και μπράβο μου που είπα ναι από την πρώτη στιγμή στο YFSF. Δεν είναι η πρώτη φορά που με συγκινεί κάτι τόσο πολύ», πρόσθεσε ο Μιχάλης Ρέππας.

Απίστευτος ο Ίαν Στρατής – «Ζωντάνεψε» ο «βασιλιάς» Michael Jackson

Την κορυφαία εμφάνισή του για το τέλος κράτησε ο φιναλίστ του YFSF, Ίαν Στρατής, ο οποίος ενσάρκωσε τον Michael Jackson στο Smooth Criminal.

Ο Ίαν εκτός από τη συγκλονιστική φωνή, χόρεψε όπως ο «βασιλιάς» της pop και ενθουσίασε, κάνοντας τον Κωστή Μαραβέγια να αναφωνήσει με τον που τον είδε να βγαίνει στη σκηνή.

«Αυτό το σώμα, το σπάσιμο, δεν το είχα ξαναδεί, ξεπέρασε τα όρια. Ήταν η καλύτερή σου εμφάνιση, είμαι ενθουσιασμένος», είπε ο κριτής. «Είσαι συναρπαστικός και σπεσιαλίστας. Εύχομαι να είναι ατελείωτοι οι δρόμοι σου», πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Καθήλωσε ο Θανάσης Αλευράς ως Γιώργος Μαρίνος

Ένα ταξίδι στα παιδικά μας χρόνια μας έκανε με την συγκλονιστική εμφάνισή του στον τελικό του YFSF ο Θανάσης Αλευράς, υποδυόμενος τον Γιώργο Μαρίνο.

Η ερμηνεία του ενός εκ των φιναλίστ συγκλόνισε τους πάντες στο πλατό, με τη Μαρία Μπεκατώρου να εμφανίζεται κλαμένη στο πλευρό του. «Συγκινούμαι γιατί είναι ο τελικός. Με τον Θανάση μαζί ξεκινήσαμε και είναι ένα ταξίδι που έχω αγαπήσει», είπε η παρουσιάστρια με εκείνος να προσθέτει: «Μαζί ξεκινήσαμε και μαζί τελειώσαμε».

Τα δάκρυά της δεν μπορούσε να συγκρατήσει και η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Μαρίνα και είπε: «Τους συνδέει μια σπουδαία αλήθεια, είναι η έμπνευση για τη ζωή, η αγάπη για τη ζωή. Είμαστε τυχεροί που σε είδαμε».Από την άλλη ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος έχει γράψει επανειλημμένα στον Γιώργο Μαρίνο δήλωσε ότι αισθάνεται σαν τη Σοφία Βέμπο.

Το βραβείο της «χαμένης αδερφής», το τραγούδι της Ζωζώς και το «δεν φωνάζουνε» της Άντζελας

Θεσμός έχουν γίνει τα βραβεία του Your Face Sounds Familiar και σε αυτόν τον τελικό, όλα ήταν πιο συγκινητικά με τη φόρτιση παικτών και Μαρίας Μπεκατώρου να είναι εμφανής.

Φυσικά οι εκπλήξεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν, καθώς οι απονομές πραγματοποιήθηκαν από σημαντικά και γνωστά πρόσωπα.

Τα βραβεία

Το βραβείο της «χαμένης αδερφής» πήραν η Μπέττυ Μαγγίρα με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή για να της το παραδώσει. Η αγαπημένη Ζωζώ τραγούδησε «Κάντε πέρα να περάσω» και τους σήκωσε όλους στη σκηνή, χορεύοντας και αποκαλύπτοντας τα υπέροχα πόδια της, μέσα από το υπέρλαμπρο φόρεμά της.

Το βραβείο «καλύτερης χορογραφίας» κατέκτησε ο Κρατερός Κατσούλης, με την απονομή να κάνει η χορογράφος, Άννα Αθανασιάδου.

Το βραβείο «που πήγε ο σύντροφός μου;» πήρε η Κατερίνα Στικούδη, με την απονομή να κάνει ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης.

Το βραβείο «πρωτότυπης φύσης» πήγε στη Ματθίλδη Μαγγίρα και τη «Μαργαρίτα» της. Στη σκηνή βρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου και ο Τάκης Ζαχαράτος δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό της και να κάνουν έναν διάλογο χωρίς να… φωνάζουν!

Το βραβείο «υποκλίνομαι στο ταλέντο σου» κατέκτησε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο μεγάλος νικητής του YFSF All Star

Ο Θανάσης Αλευράς, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Ίαν Στρατής και η Τάνια Μπρεάζου είχαν την τιμητική τους και συγκλόνισαν με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο, μόνο ο ένας έφτασε μέχρι το τέλος και κέρδισε το τρόπαιο!

Στην 4η θέση βρέθηκε ο Θανάσης Αλευράς, στην 3η ο Ησαΐας Ματιάμπα, στη 2η ο Ίαν Στρατής, ενώ πρώτη και καλύτερη αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου - όπως σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και μέρες στο Youweekly.gr -, η οποία δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Η ίδια θέλησε να αφιερώσει τη νίκη της στα κορίτσια του YFSF που ήθελαν πολύ τη νίκη της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 που το 2013 ήρθα εδώ δειλά και μου εμπιστεύτηκαν ένα τόσο μεγάλο σόου και έκαναν το όνειρό μου πραγματικότητα. Αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπεκατώρου, με δάκρυα στα μάτια.