Ανανέωσε με τον ΣΚΑΙ για δεύτερη χρονιά - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Και δεν είναι η Μαλέσκου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανανέωσε με τον ΣΚΑΙ για δεύτερη χρονιά - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Κι ενώ ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor 4, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό για να ενταχθεί σε συγκεκριμένο project, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έριξε τις υπογραφές της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως φαίνεται η εκπομπή Ώρα για Φαγητό άφησε τον ΣΚΑΙ ευχαριστημένο.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

ΩΡΑ για μαγειρική! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προσκαλεί για δεύτερη σεζόν στην πολύχρωμη κουζίνα της στον ΣΚΑΪ, εκεί όπου τα σπιτικά μαγειρέματα αναβαθμίζονται σε γαστρονομική εμπειρία.

Τα πρωινά της τηλεοπτικής χρονιάς που μας πέρασε, η Αργυρώ ετοίμαζε τα υλικά της, έπαιρνε τις κουτάλες της, άναβε την κουζίνα και τον φούρνο της, και με χαμόγελο και κέφι για δημιουργία, μας παρουσίασε περισσότερα από 540 πιάτα, στα 180 επεισόδια της εκπομπής. Τα νόστιμα μυστικά της αγαπημένης μας μαγείρισσας παρακολούθησε το 17,4% τηλεθεατών στο σύνολο του κοινού, δίνοντας στην εκπομπή την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής της.

ΣΚΑΙ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η μαγείρισσα της καρδιάς μας θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να δημιουργεί εντυπωσιακά πιάτα για όλη την οικογένεια και να μας μυεί στα μυστικά της καλής κουζίνας. Νέες μαγειρικές ιδέες, ψαγμένοι διατροφικοί συνδυασμοί και καλεσμένοι που έχουν κάτι γευστικό να μοιραστούν μαζί μας.

Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων έχουν ήδη ξεκινήσει και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας περιμένει σε ένα ακόμα απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, στον ΣΚΑΪ!

Λίγα λόγια για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο όπου από μικρή ασχολήθηκε στο χώρο της εστίασης, στην οικογενειακή επιχείρηση.

Τελειώνοντας το σχολείο, μετακομίζει για δύο χρόνια στην Αθήνα, για να σπουδάσει Design. Από το 1991, επιστρέφει στην Πάρο όπου ασχολείται επαγγελματικά πλέον, με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Το 1996 ανοίγει το πρώτο εστιατόριο, "Παπαδάκης" στη Νάουσα της Πάρου, το οποίο λειτουργεί έως το 2004.

Την ίδια χρονιά μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και το 2005 ξεκινάει τη λειτουργία του το Εστιατόριο Παπαδάκης στο Κολωνάκι, στο οποίο εργάζεται ως Executive Chef έως και σήμερα.

Στην Αθήνα άρχισε και η καριέρα της στην τηλεόραση, σαν παρουσιάστρια στη μαγειρική ζώνη εκπομπών, που μέχρι τότε είχε αποσπασματικό χαρακτήρα. Την ίδια περίοδο αναπτύσσει την ιστοσελίδα της. Το 2012-2013 διδάσκει μαγειρική στην Le Monde.