Πρεμιέρα για το Top Chef - Τα πρώτα πλάνα, οι κριτές και οι μάγειρες

Αυτοί είναι οι 2 πρώην παίκτες του Masterchef που πήγαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρεμιέρα για το Top Chef - Τα πρώτα πλάνα, οι κριτές και οι μάγειρες

Πρεμιέρα έκανε απόψε στις 21:00 το νέο και πολυαναμενόμενο ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΙ, Top Chef. Μάλιστα, τα πρώτα πλάνα ήταν αρκετά εντυπωσιακά.

Το παιχνίδι ξεκινήσε, συστήνοντας στο τηλεοπτικό κοινό τους τρεις άξιους κριτές και σεφ. Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης, και ο Αστέριος Κουστούδης, έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους Top Chef και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό.

Αμέσως μετά, οι 15 διαγωνιζόμενοι μπήκαν στις εγκαταστάσεις του παιχνιδιού, συστήθηκαν με την κριτική επιτροπή και λίγο αργότερα μπήκαν στην κουζίνα προκειμένου να κάνουν την πρώτη τους δοκιμασία.

Μάλιστα, είδαμε να συμμετάσχουν και δύο πρώην παίκτες του Masterchef, τον Τζώρτζη Παπανικολάου και τον Δημήτρη Τσίκιλη. Δείτε εδώ και τους υπόλοιπους 13 διαγωνιζόμενους.

Το έπαθλο που θα κερδίσει ο νικητής

Το νέο φιλόδοξο μαγειρικό πρότζεκτ του σταθμού του Φαλήρου, το οποίο αναμένεται να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα, θα φέρει στους δέκτες μας συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα.

Καταξιωμένοι κριτές έρχονται για να αναζητήσουν τον Έλληνα Top Chef στο πιο ανατρεπτικό και απαιτητικό show μαγειρικής.

Το έπαθλο μάλιστα ανέρχεται στις 100.000 ευρώ σε συνδυασμό με μεγάλη συνεργασία του νικητή με εστιατόριο σε Ελλάδα ή στο εξωτερικό που θα έχει αστέρια Michelin.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα ενώ πρόκειται να παιχτεί στη τηλεόραση στο πρώτο μισό της σεζόν.

Το Top Chef έχουν παρακολουθήσει 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 200 χώρες προβολής. Το ακολουθούν 3,8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media ενώ έχει κερδίσει 30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy!

Top Chef έπαθλο

Η συμμετοχή του Πάνου Ιωαννίδη πριν 11 χρόνια

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από τον διαγωνισμό καθώς, όπως είχε πει, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω γυρισμάτων.

«Πριν από 10 χρόνια είχα μπει ως παίκτης στο Top Chef. Αποφάσισα όμως πως θα έπρεπε να αποχωρήσω, καθώς αν έμενα, θα έχανα δύο πολύ σημαντικές δουλειές», είχε δηλώσει ο ίδιος.