Top Chef Highlights (5/9): Τα πρώτα λόγια των κριτών, το «πετσόκομμα» στον Τζώρτζη και η πρώτη ασυλία

Όλα όσα είδαμε στην μεγάλη πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Top Chef Highlights (5/9): Τα πρώτα λόγια των κριτών, το «πετσόκομμα» στον Τζώρτζη και η πρώτη ασυλία

Πρεμιέρα χθες στις 21:00 (5/9) το νέο και πολυαναμενόμενο ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΙ, Top Chef. Μάλιστα, τα πρώτα πλάνα ήταν αρκετά εντυπωσιακά και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights από το πρώτο επεισόδιο.

Αυτά είδαμε στην πρεμιέρα του Top Chef (5/9)

Τα πρώτα πλάνα, οι κριτές και οι μάγειρες

Το παιχνίδι ξεκινήσε, συστήνοντας στο τηλεοπτικό κοινό τους τρεις άξιους κριτές και σεφ. Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης, και ο Αστέριος Κουστούδης, έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους Top Chef και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό.

Αμέσως μετά, οι 15 διαγωνιζόμενοι μπήκαν στις εγκαταστάσεις του παιχνιδιού, συστήθηκαν με την κριτική επιτροπή και λίγο αργότερα μπήκαν στην κουζίνα προκειμένου να κάνουν την πρώτη τους δοκιμασία.

Μάλιστα, είδαμε να συμμετάσχουν και δύο πρώην παίκτες του Masterchef, τον Τζώρτζη Παπανικολάου και τον Δημήτρη Τσίκιλη. Δείτε εδώ και τους υπόλοιπους 13 διαγωνιζόμενους.

Απίστευτο "πετσόκομμα" του Γιώργου Βενιέρη στον Τζώρτζη Παπανικολάου

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ το νέο μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Top Chef. Με το καλημέρα μάλιστα, ο κριτής και σεφ Γιώργος Βενιέρης, "πετσόκοψε" τον Τζώρτζη Παπανικολάου.

Μετά την είσοδο των παικτών στην κουζίνα, οι τρεις κριτές μπήκαν στον χώρο προκειμένου να γνωρίζουν καλύτερα τον κάθε διαγωνιζόμενο.

Όταν ήρθε η σειρά του Τζώρτζη, ο Γιώργος Βενιέρης δεν άντεξε και πέταξε την σπόντα του, με αφορμή την συμμετοχή του νεαρού σεφ στο Masterchef: «Το ίδιο λάθος δύο φορές; Γιατί; Πήγες, μαγείρεψες, έφυγες, ήρθες, μαγείρεψες, έφυγες; Θα κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές»

Ο Τζώρτζης, ωστόσο, του απάντησε: «Μπορεί να μην είναι λάθος!».

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την πρώτη ασυλία

Για την πρώτη ασυλία πάλεψαν στην χθεσινή πρεμιέρα του Top Chef οι 15 διαγωνιζόμενοι. Ανάμεσα τους και δύο πρώην παίκτες του Masterchef, που δεν πέρασαν διόλου ασχολίαστοι.

Κάποιοι ενθουσίασαν αρκετά τους κρίτες, άλλοι όχι τόσο και άλλοι... καθόλου, με τους ίδιους να μην διστάζουν να χαρακτηρίζουν και το ένα πιάτο ως το χειρότερο με διαφορά που έχουν φάει σήμερα.

Ωστόσο, τρία από αυτά ήταν τα καλύτερα, της Ειρήνης, της Μαρίας και του Νικόλα με τους παίκτες που τα έφτιαξαν να γίνονται αρχηγοί. Όμως από αυτά τα τρία πιάτα, το καλύτερα ήταν της Ειρήνης Γιωργουδίου, η οποία κέρδισε μάλιστα και την ασυλία.