Big Brother 2: «Με καταράστηκαν, νιώθω...»

Τι αποκάλυψε στο δωμάτιο επικοινωνίας;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Με καταράστηκαν, νιώθω...»

Απογοητευμένος αισθάνεται ο Κώστας Στυλιανάκης καθώς μετά από την οικειοθελής αποχώρηση της Γιώτας Μυλωνά ήρθε σαν "δώρο" και ο τραυματισμός του στο πόδι κάτι το οποίο τον στεναχώρησε όσο τίποτα άλλο καθώς ο ίδιος πονάει αρκετά.

Έτσι, ο Big Brother τον κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας για να τον ρωτήσει πως νιώθει αλλά εκείνος δεν έκρυψε τα αισθήματά του καθώς ήταν φανερά στεναχωρημένος.

Ο Κώστας Στυλιανάκης είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χάλια αλήθεια». Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει πως δεν του αρέσει καθόλου η κατάστασή του έτσι, οπότε σίγουρα ο ίδιος σκέφτεται και το ενδεχόμενο της οικειοθελής αποχώρησης από το σπίτι.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Κώστα Στυλιανάκη

Big Brother 2: Άγριος καυγάς Στηβ - Κώστα

Ο Κώστας και ο ο Στηβ φαίνεται πως έχουν δέσει αρκετά από την πρώτη κιόλας ημέρα που μπήκαν στο σπίτι του Big Brother. Τα σύννεφα στην σχέση τους δεν άργησαν να πέσουν όμως καθώς τα σχόλια που έκανε ο κρητικός στον φίλο του φαίνεται ότι εκνεύρισαν αρκετά τον Στηβ σχετικά με την Σύλια.

Αυτή τη φορά όμως ο λόγος στάθηκε αλλού αφού η αφορμή ήταν ένα κοτόπουλο και το γεγονός ότι ο Στηβ Μιλάτος βρήκε λιγότερο στην κουζίνα. Έτσι, ο Κώστας πήγε με ύφος να του δείξει ότι δεν πήρε ο ίδιος παραπάνω κομμάτια, με τον Στηβ να εκνευρίζεται και να βάζει τις φωνές:

«Δεν λέω για εσένα… Εσένα κατηγόρησα; Φτάνει σήμερα, άντε. Ρώτησα γενικά, εσύ σκάσε. Κατηγόρησα κάποιον; Το είπα ευγενικά. Όποιος έχει την μύγα, να την βάλει εκεί που ξέρει.». Δείτε εδώ επίσης την στιγμή που κατέρρευσε ο Κώστας μετά από την αποχώρηση της Γιώτας.

Δείτε παρακάτω τον τσακωμό Στηβ - Κώστα