Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

The Bachelor 2: Αυτή τη κοπέλα πήρε στο ατομικό ραντεβού ο Αλέξης Παππάς

«Πες το όνομά μου»

The Bachelor 2: Αυτή τη κοπέλα πήρε στο ατομικό ραντεβού ο Αλέξης Παππάς
TV 10.09.2021 22:25
Από Ίρις Βίλα

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor καθώς ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να ετοιμάσει ένα ομαδικό ραντεβού στο οποίο μαζί του πήρε την Λάουρα, Βαλέρια, Νατάσα, Μαριάνθη, Ειρήνη.

Στο τέλος όμως μια θα ήταν η τυχερή η οποία θα έμενε μαζί με τον Bachelor προκειμένου να τον γνωρίσει ακόμη καλύτερα καθώς όσο περνούν οι ημέρες ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια "φουντώνει" όλο και περισσότερο για τα μάτια του Αλέξη Παππά.

Η κοπέλα που διάλεξε ο Bachelor ήταν η Μαριάνθη και όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησαν τα σχόλια από τις υπόλοιπες παίκτριες σχετικά με την επιλογή του.

Δείτε παρακάτω ποια επέλεξε ο Αλέξης Παππάς

Αλέξης Παππάς: Η πραγματική ηλικία και καταγωγή του νέου Bachelor

Αν και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία, οι μνήμες παραμένουν ανεξίτηλες. «Με ρωτούν για την καταγωγή μου χωρίς να γνωρίζουν βασικά ιστορικά στοιχεία. Η Βόρεια Ήπειρος ανήκει εδαφικά στην Αλβανία, αλλά κατοικείται σε μεγάλο βαθμό από Έλληνες.

Ήμουν 4 χρόνων όταν περνούσαμε σιωπηλά τα σύνορα με τα πόδια. Μόλις μπήκαμε στην Ελλάδα οι στρατιώτες μάς φώναζαν ”αδέλφια”. Δεν βίωσα ποτέ ρατσισμό στην Ελλάδα, άλλωστε δεν είχαν λόγο να το κάνουν».

Τελειώνει το σχολείο και αρχίζει να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος και κάπου εκεί προκύπτει στη ζωή του το μόντελινγκ, χωρίς ο ίδιος να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται συνεργασίες με την Guess, την Davidoff και τη Mont Blanc. «Το μόντελινγκ μου το πρότεινε μια φίλη μου. Στην αρχή δίσταζα. Πολλές φορές αλλιώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου και αλλού καταλήγεις».

Ο ίδιος δεν θεωρεί πως μια καλή εξωτερική εμφάνιση είναι από μόνη της το διαβατήριο ακόμη και για τον χώρο του μόντελινγκ. «Πέρα από την ομορφιά παίζουν ρόλο και άλλα. Σε κάθε δουλειά πρέπει να είσαι καλός ”πωλητής”. Το μοντέλο έχει να ”πουλήσει” ως προϊόν τον εαυτό του. Οι μεγάλοι οίκοι δεν στέκονται αποκλειστικά στην εμφάνιση, κοιτούν και την προσωπικότητα. Γιατί γνωρίζουν πως ακόμη και όταν τελειώσει η συνεργασία θα συνεχίσεις με τον έναν ή το άλλο τρόπο να προμοτάρεις το προϊόν τους. Θέλω να πιστεύω με αυτή την έννοια πως ναι, είμαι καλός πωλητής του εαυτού μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για τον Αλέξη Παππά - Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Bachelor

Η ανάρτηση - «καρφί» της Άννας Μαρίας Βέλλη για το The Bachelor και τον Αλέξη Παππά

Share