Η Γη της Ελιάς: Δυνατό spoiler από τον Σπύρο Νικολαΐδη - Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά

Δείτε όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Δυνατό spoiler από τον Σπύρο Νικολαΐδη - Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου έκανε πρεμιέρα εχθές και μέσα σε όλα ο ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς «Η Γη της Ελιάς» καθώς δεν στάθηκε μόνο εκεί αλλά έδωσε και ένα δυνατό spoil.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν είδα τους συμπρωταγωνιστές σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία ζωής για μένα. Δεν υπάρχει άλλη σειρά με τέτοιο κάστινγκ. Και για μένα αυτό δεν έχει ξανά συμβεί. Είναι απίστευτο αυτό που ζώ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η σειρά έκανε τρομερή εντύπωση. Τα γεγονότα εξελίσσονται γρήγορα, υπάρχουν συνεχώς ανατροπές».

Και έδωσε δυνατό spoiler για τη σειρά, Η γη της Ελιάς: «τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Αυτοί που είναι πραγματικά πίσω από όλα, δεν το περιμένετε ποιοι θα είναι».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Σπύρου Νικολαΐδη

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Η γη της ελιάς

Οι καταστάσεις στην οικογένεια του Στέφανου στην Γη της Ελιάς, γίνονται ακόμα πιο δύσκολες, καθώς η Αρετή δεν βλέπει με καλό μάτι την παραμονή της Μυρτάλης εκεί. Και όπως πάντα αντιδρά άσχημα και ξεσπάει στη Βασιλική. Η κοπέλα όμως φτάνει στα όριά της και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, προκαλώντας νέους τριγμούς.

Ο Στέφανος, εκνευρισμένος, συναντάει τον Φίλιππο: «Κοίτα να μαζέψεις τη μάνα σου και να αφήσετε ήσυχη την οικογένειά μου”, του λέει και ο Φίλιππος συγκαταβατικός τον διαβεβαιώνει: «Δεν φταίω, κι εγώ θέλω να σταματήσει η ιστορία της βεντέτας». Στο μεταξύ η Αρετή ύστερα από αρκετές παρατηρήσεις, έχει αρχίσει να φέρεται καλύτερα στη Μυρτάλη.

Οταν, όμως, η Βασιλική εκφράσει τη γνώμη της στη μητέρα της, εκείνη της επιτίθεται με τον πιο σκληρό τρόπο: «Κάνε μου τη χάρη που έχεις και άποψη. Κοίτα να κάνεις καμιά δουλειά εδώ μέσα, να με βοηθήσεις, γιατί δεν είσαι ικανή για τίποτα άλλο» της λέει. Η Βασιλική δεν αντέχει πια τη συμπεριφορά της μάνας της και βαθιά πληγωμένη, μαζεύει λίγα ρούχα και φεύγει, κρυφά, από το σπίτι. Ωστόσο, δείτε και spoil από την Μάρω Κοντού.

Κανείς δεν έχει καταλάβει κάτι και ενώ οι ώρες περνούν, η Βασιλική δεν φαίνεται πουθενά. Ο Στάθης, η Αρετή και ο Στέφανος αρχίζουν να ανησυχούν για την απουσία της Βασιλικής: «Πού είναι τόσες ώρες. Δεν μπορεί, κάτι κακό έχει γίνει. Να πάμε να ψάξουμε για το κορίτσι μας», λέει ο Στάθης στον Στέφανο, ενώ η Μυρτάλη βρίσκει ένα σημείωμά της που εξηγεί γιατί έφυγε από το σπίτι: «Δεν αντέχω άλλο τις προσβολές», λέει μεταξύ άλλων.

Η γη της ελιάς Βασιλική εξαφάνιση

Μόλις διαβάζουν το σημείωμα της Βασιλικής, έξαλλος ο Στάθης τα βάζει με την Αρετή για την εξαφάνισή της: «Εσύ φταις. Και σου το είχα πει. Πρόσεχε και μην ξεχωρίζεις τα παιδιά μας. Να εύχεσαι να είναι καλά. Μόνο αυτό σου λέω», της φωνάζει. Η Αρετή όμως φοβάται ότι κάτι κακό μπορεί να έχει συμβεί στην κόρη της. Η Βασιλική αναστατωμένη, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Αποστόλη, ο οποίος ειδοποιεί αμέσως τον Στάθη: «Ελα, Στάθη, μην ανησυχείς, η Βασιλική είναι καλά και είναι εδώ στο σπίτι μου. Αν θέλεις, μπορείς να έρθεις να τη δεις και να μιλήσετε», του λέει. Την ώρα που η σειρά σημειώνει τρελή επιτυχία.

Αμέσως ο Στάθης παίρνει μαζί του τον Στέφανο, πηγαίνουν στο σπίτι του Αποστόλη και βρίσκουν τη Βασιλική: «Τι έκανες, πήγαμε να τρελαθούμε από την αγωνία μας. Ελα πάμε πίσω στο σπίτι μας και όλα θα διορθωθούν», της λένε και προσπαθούν να πείσουν τη Βασιλική να γυρίσει σπίτι, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Λίγο αργότερα η Βασιλική παρακαλάει τον Στέφανο να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της: «Σε παρακαλώ, θέλω να μιλήσεις στη Μαρίνα, αν μπορεί να με πάρει μαζί της στο ανθοπωλείο να δουλέψω», του λέει αυτός συμφωνεί. Ετσι, χωρίς να μιλήσει πρώτα στους γονείς του, αποφασίζει να μεσολαβήσει στη Μαρίνα να πάρει μαζί της την αδελφή του.