Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πρεμιέρα για το Game of Chefs: Η εμφάνιση των κριτών και τα πρώτα λόγια της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Εντυπωσιακά τα πρώτα πλάνα

Πρεμιέρα για το Game of Chefs: Η εμφάνιση των κριτών και τα πρώτα λόγια της Ντορέττας Παπαδημητρίου
TV 13.09.2021 21:56
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το νέο μαγειρικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, Game of Chefs, έκανε την πρεμιέρα του το βράδυ της Δευτέρας (13/9), με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να καλησπερίζει για πρώτη φορά το κοινό και τους τρεις κριτές να κάνουν την δική τους εμφάνιση στα Blind Taste Tests.

«Καλωσηρθατε στο Game of Chefs. Σε αυτόν τον χώρο οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν τα πιάτα τους μπροστά σε τρεις κορυφαίους σεφ: τον Άγγελο Λάντο, τον Βασίλη Μουρατίδη και τον Αντάμ Κοντοβά», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία στη συνέχεια εξήγησε τους κανονισμούς του παιχνιδιού αφού πρώτα είχε κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για την πρεμιέρα της.

Την εμφάνισή τους αργότερα, έκαναν οι τρεις κριτές του παιχνιδιού, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στο κοινό και μίλησαν για την ζωή τους.

Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση, στο Boot Camp, θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του. Το Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής.

Το τρίτο στάδιο του «Game Of Chefs» είναι τα «Kitchen Battles», όπου ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ μπορούν να καθοδηγούν, αλλά όχι να μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους στα battles. Τα πιάτα θα κρίνονται, πλέον κάθε φορά, από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια.

Στη συνέχεια, τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από «Blind Taste» διαδικασία, παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο να απορρίψουν, χωρίς να το ξέρουν, το πιάτο ενός διαγωνιζόμενου της ομάδας τους.

Η πρεμιέρα του Game of Chefs με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Για αυτό το λόγο είπε "ναι" στο Game of Chefs η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μου άρεσε πολύ το κόνσεπτ. Αν και είναι ένα παιχνίδι μαγειρικής, έχει πολλές ιδιαιτερότητες σε σχέση με άλλα αντίστοιχα. Σημαντική διαφοροποίηση είναι η διαδικασία των οντισιόν, που είναι blind auditions. Δηλαδή οι κριτές δεν βλέπουν τον παίκτη, ούτε ξέρουν τίποτα για αυτόν. Όταν έρχεται μπροστά τους το πιάτο, κρίνουν σε σχέση μόνο με αυτό και στη συνέχεια τον γνωρίζουν.

Και κατά την διάρκεια όμως των δοκιμασιών υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες, που καλό θα ήταν να μην τις ανακαλύψουμε ακόμα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι έχω βρεθεί ξανά στον ΑΝΤ1, επί Dancing with the stars. Είναι άνθρωποι που γνωρίζω, ένα οικείο περιβάλλον. Επιπλέον μου άρεσαν κι οι τρεις κριτές, που δεν τους γνώριζα προσωπικά αλλά μόνο μέσα από την δουλειά τους και είδα θετικά την ιδέα να συνεργαστούμε, αποκάλυψε στο Τηλέραμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Game of Chefs: Η φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου από τα γυρίσματα

Θα γίνει το νέο MasterChef - Η κίνηση ματ του ΑΝΤ1 για το Game of Chefs

Share