Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες - Αναθερμαίνεται η σχέση της Ελένης και του Ζάχου

Δυνατό spoiler για τον τρίτο κύκλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες - Αναθερμαίνεται η σχέση της Ελένης και του Ζάχου

Πρεμιέρα πρόκειται να κάνει σε λίγες μέρες ο τρίτος και ανατρεπτικός κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες. Νέα πρόσωπα και νέοι ρόλοι θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Ανατροπή στη σχέση Ζάχου - Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με τον τηλεθεατή, η σχέση της Ελένης και του Ζάχου αναθερμαίνεται. Παλιός γνώριμος όλων των κατοίκων ο Ζάχος… Πριν από χρόνια, όταν ο Λάμπρος αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή του μακριά από την Ελένη και εκείνη απογοητευμένη συνέχισε μόνη της τον δρόμο της, ο Ζάχος στάθηκε δίπλα της. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και κάποια στιγμή αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν.

Ο γάμος τους δεν έγινε ποτέ, αφού εκείνος πήρε μετάθεση κι εκείνη αρνήθηκε να τον ακολουθήσει.Τώρα, ο Ζάχος επιστρέφει ως ταγματάρχης αλλά και ως ένθερμος υποστηρικτής του καθεστώτος. Τουλάχιστον αυτό αφήνει να φανεί λόγω θέσης. Διαθέτει μεγάλη δύναμη και επιρροή και η παρουσία του θα γίνει αισθητή από την πρώτη στιγμή.

Ο Ζάχος, βέβαια, θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Ελένη και τον Λάμπρο, καθώς σε εκείνους χρωστάει τη ζωή του, αφού όταν ήταν νέοι τον είχαν σώσει από βέβαιο θάνατο. Σύντομα, όμως θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Τα συναισθήματά του για την Ελένη δεν έχουν σβήσει και ο ίδιος θα γίνει, πολλές φορές, ανάχωμα στις δυσκολίες που της προκαλεί ο Ακύλας Μεγαρίτης. Τι θα συμβεί όμως όταν θα πρέπει να επιλέξει στρατόπεδο; Θα προτιμήσει να στηρίξει την Ελένη που πάντα αγαπούσε ή τις πεποιθήσεις και τους συντρόφους του;

Άγριες Μέλισσες spoiler

Καθηλωτικό το νέο τρέιλερ της σειράς - Το Διαφάνι βυθίζεται στο σκοτάδι

Στο Διαφάνι πέφτει το απόλυτο σκοτάκι ενώ ακούγεται χαρακτηριστικά από το ραδιοφώνο: "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" με τους ήρωες έτοιμους να μπουν σε νέα δύσκολα μονοπάτια.

Έχουν περάσει έξι μήνες από την τραγική εκείνη μέρα που το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες και ο Μιλτιάδης με την Ανέτ βύθισαν σε πένθος το χωριό. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και ο διωγμός του Δούκα και της Μυρσίνης, που θεωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή υπαίτιοι για όσα έγιναν!

Η ζωή δείχνει να κυλάει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς και όλοι έχουν αρχίσει να συνέρχονται, όταν σκάει η είδηση πως στην Ελλάδα επικρατεί η δικτατορία! Ο φόβος και ο τρόμος φωλιάζουν μέσα στους ανθρώπους και πλέον κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Στο Διαφάνι εγκαθίσταται ο Ακύλας Μεγαρίτης με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ενώ η κόρη τους έχει ήδη συνάψει σχέση με τον Μελέτη. Ο τελευταίος μάλιστα είναι και εκείνος που προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του στον νέο αδίστακτο άντρα προκειμένου να εκδικηθεί τις Σταμίραινες, αλλά και τον Λάμπρο για τον θάνατο του αδελφού του και, επίσης, όλους όσοι είναι... αριστεροί!Λάμπρος, Μπάμπης και Προκόπης στέλνονται στην εξορία και η Ελένη, μετά τον άγριο χωρισμό με τον άντρα της μένει πίσω να προσπαθεί ξανά μόνη της να αντιμετωπίσει τους νέους κινδύνους που την περιμένουν.