The Bachelor 2: Η Φένια "κάρφωσε" την χυλόπιτα που έφαγε η Φαίη από τον Παππά - "Κόκκαλο" όλες οι κοπέλες

"Τι κάνεις; Πας καλά;"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Η Φένια

Δεν είναι και τόσο φίλες τελικά όσο φαινόταν στην αρχή του Bachelor η Φένια και η Φαίη. Και αυτό γιατί η πρώτη κάρφωσε τα όλα όσα της εκμυστηρεύτηκε η δεύτερη.

Στο χθεσινό (17/9) επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, ο Αλέξης Παππάς διάλεξε την Φαίη για ατομικό ραντεβού, προκειμένου να της πει πως ο τρόπος της στην φωτογράφιση ήταν ακραίος και παράλογος, μιας και συνεχώς έκλαιγε όταν έβλεπε να φιλάει άλλες κοπέλες, ενώ δεν δίστασε μέχρι και ποτήρια να σπάσει.

Η ίδια τόνισε πολλές φορές ότι το μετάνιωσε και έκανε κίνηση να τον φιλήσει, με τον ηθοποιό να την ρίχνει κανονική χυλόπιτα! Η Φαίη γυρνώντας στο σπίτι το εκμυστηρεύτηκε αυτό μόνο στην Φένια, μιας και είναι η κοπέλα που έχει έρθει πιο κοντά.

Ωστόσο, εκείνη φάνηκε πως δεν την έχει και σε ιδιαίτερη εκτίμηση και έτσι κάρφωσε το σκηνικό με το φιλί στις υπόλοιπες κοπέλες, μπροστά της μάλιστα, με τις ίδιες να παθαίνουν σοκ!

Ο τσακωμός Φαίης - Φένιας στο Bachelor και η αποκάλυψη του φιλιού

«Ρε Φαίη μήπως έφαγες σκορδαλιά;»

Με το που τελείωσε τα λόγια του ο Αλέξης, η Φαίη έκανε κίνηση να τον φιλήσει και ο Αλέξης τη σταμάτησε. «Δεν θες να με φιλήσεις;», είπε αμέσως η Φαίη και κάπου εκεί το ραντεβού έγινε τελείως άβολο και κάπως έτσι δεν πήρε και το πολυπόθητο τριαντάφυλλο.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το συμβάν αυτό δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από το Twitter, με τις ατάκες να είναι απλά φοβερές.