Το αύριο μας ανήκει: Η Έλλη διατρέχει άμεσο κίνδυνο από ένα κοντινό της πρόσωπο

Οι σημερινές 20/9 εξελίξεις της σειρά του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το αύριο μας ανήκει: Η Έλλη διατρέχει άμεσο κίνδυνο από ένα κοντινό της πρόσωπο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της νέας σειράς του MEGA, Το αύριο μας ανήκει. Η ημέρα της αποφυλάκισης του Λεωνίδα έφτασε, από την άλλη ζευγάρια προσπαθούν να βγουν τις ισορροπίες τους.

Αναλυτικά οι εξελίξεις της σειράς Το αύριο μας ανήκει

Ο Λεωνίδας αποφυλακίζεται. Η Σοφία με τον Νικηφόρο προσπαθούν να επαναφέρουν τις ισορροπίες στην οικογένειά τους. Ο Ορέστης - που έχει καλά κρυμμένα μυστικά - υπόσχεται στην Έλλη ότι θα περιμένει όσο χρειαστεί, ώσπου να βρει τη μνήμη της. Κάποια νέα στοιχεία που προκύπτουν, όμως, από τις έρευνες της αστυνομίας, μαρτυρούν ότι η Έλλη διατρέχει άμεσο κίνδυνο από ένα κοντινό της πρόσωπο, κάτι που η ίδια αγνοεί.

Η υπόθεση της νέας σειράς του Mega

Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά.

Mega νέα σειρά

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

«ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ» έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.