GNTM 4: «Εγώ θα σου έδινα το wild cart μου» - Η κοπέλα που ενθουσίασε Αντρέα και Έντουαρντ

Τρελαμένοι και οι κριτές μαζί της - «Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι που έχει περάσει από τις audition!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: «Εγώ θα σου έδινα το wild cart μου» - Η κοπέλα που ενθουσίασε Αντρέα και Έντουαρντ

Το νέο επεισόδιο του GNTM 4 άρχισε πριν μερικά λεπτά και απόψε το βράδυ θα δούμε τα τελευταία μοντέλα που θα περάσουν στο ID catwalk. Ένα από αυτά, μάλιστα, κατάφερε και τρέλανε τους πάντες με το καλημέρα.

Ο λόγος για την 19χρονη Μαρία, η οποία εντυπωσίασε αρχικά τον Ανδρέα Αθανασόπουλο και τον Έντουαρντ που βρισκόντουσαν στο backstage, με τον πρώτο μάλιστα να δηλώνει πως αν είχε wild card θα της την έδινε με κλειστά τα μάτια.

Τον ίδιο πανικό προκάλεσε ωστόσο και στους κριτές, με τους ίδιους να δηλώνουν άκρως εντυπωσιασμένοι με την ίδια. Το μόνο μειονέκτημα της ήταν το περπάτημα, όμως η Ισμήνη σηκώθηκε να την βοηθήσει και σε μόλις λίγα λεπτά η πρόοδος της ήταν ήδη φανερή, κάτι που τους τρέλανε ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός δεν δίστασε να πει πως είναι η πιο όμορφη κοπέλα που έχει περάσει από τις φετινές audition, με την Μαρία τελικά να περνάει στην επόμενη φάση με 4 ναι! Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα είδαμε.

Η audition της Μαρίας που τρέλανε τους πάντες στο GNTM 4

Τρία ζευγάρια και δύο κλίκες στο σπίτι του GNTM 4

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για το παιχνίδι, ωστόσο μέσα στο σπίτι τα πράγματα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και οι παίκτες έχουν αναπτύξει πολύ έντονες σχέσεις.

Ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς θα μπουν στο σπίτι, το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του σας μίλησε για την παίκτρια που είδαμε στις οντισιόν και είναι ήδη στην 10άδα.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν από την εκπομπή, στο σπίτι υπάρχουν τρία ζευγάρια. Το πρώτο ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, ο οποίος εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Το δεύτερο ήταν ένα ζευγάρι που ξεκίνησε για πλάκα αλλά τελικά κατέληξε μαζί και το τρίτο ήταν ένα ζευγάρι που προέκυψε όταν στο σπίτι έμειναν 12 άτομα αλλά χωρίστηκε γιατί ο ένας από τους δύο αποχώρησε.

Όσο για τις κλίκες, πρόκειται για μία παρέα 4 αγοριών και άλλη μία 7 ατόμων.