Top Chef: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δύσκολα τα πράγματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Top Chef: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο του Top Chef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (22/9) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, ένας ακόμη παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι τρεις ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες με μία πολύ διαφορετική δοκιμασία και αυτό γιατί τα υλικά που έπρεπε να αξιοποιήσουν για τα πιάτα τους κρύβονταν σε τρία ψυγεία: Το ψυγείο ενός εργένη, μίας νοικοκυράς, και μίας influencer.

Τα μέλη της χαμένης ομάδας ξαναμαγείρεψαν και οι παίκτες ιέπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε ταχύτητα ή δημιουργικότητα. Ο πρώτος που ολοκλήρωσε το πιάτο του έβαλε σε λειτουργία το ρολόι που μετρούσε αντίστροφα και έδινε στους υπόλοιπους 2 μόνο λεπτά.

Τελικά, ο τρίτος υποψηφίος προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος ενώ να θυμίσουμε πως χθες βγήκε ο Τζώρτζης ως δεύτερος υποψήφιος.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ με το Top Chef - Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη, οπότε ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Οι σχέσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι στο πιο δύσκολο σημείο τους τα τελευταία χρόνια, με το Top Chef να είναι η αιτία αυτής της μεταξύ τους απόστασης.

Η συμπεριφορά της διοίκησης του καναλιού του Φαλήρου είναι αυτή, που έχει προβληματίσει τον Τούρκο παραγωγό, που κάνει δεύτερες σκέψεις για τη συνεργασία τους. Ο ΣΚΑΪ θέλει να απομακρύνει από το πρόγραμμά του το μαγειρικό ριάλιτι, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά, με τον Ατζούν όμως να αντιτίθεται σε αυτή την απαίτηση του σταθμού και να ζητά να υπάρξει στήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο ΣΚΑΪ δίνει τρεις ακόμη εβδομάδες προθεσμία και, σε περίπτωση που τα νούμερα συνεχίζουν να είναι κάκιστα, τότε το Top Chef θα ολοκληρωθεί πρόωρα. Πώς επηρεάζει αυτό, όμως, το Survivor;

Το κανάλι ζητά από τον Ατζούν να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr