The Bachelor 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε άρον άρον

Τελευταία στιγμή ο Αλέξης τους έκανε την καρδιά πέτρα με την ανακοίνωση του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε άρον άρον

Ένα ομαδικό ραντεβού πραγματοποιήσαν στο αποψινό (23/9) επεισόδιο του The Bachelor ο Αλέξης με μερικές κοπέλες, δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους στα ακροβατικά, ενώ στην αρχή βγήκε ατομικά μόνο με την Γιώτα.

Στο τέλος της δοκιμασίας ωστόσο, ο Αλέξης έδιωξε τις υπόλοιπες κοπέλες και κράτησε στο τέλος μόνο την Φαίη και την Άντρεα, καθώς είναι οι μοναδικές κοπέλες που δεν ξέρει τι αισθάνεται.

Τελικά, η κοπέλα που δεν έχει καταφέρει να έρθει κοντά μαζί του ήταν η Άντρεα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σπίτι. Μάλιστα, η Φαίη όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά πήρε και το κόκκινο τριαντάφυλλο.

Η αποχώρηση της Άντρεας από το The Bachelor 2

"Λύγισε" και δάκρυσε η Φαίη λόγω του Παππά - «Ένιωσα ότι δεν του αρέσω»

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε η Φαίη από το The Bachelor, με σκοπό να μιλήσει για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, αλλά και για τον Αλέξη Παππά που προσπαθεί να διεκδικήσει. Μπορεί ακόμη να μην έχει αποχωρήσει από την βίλα, ωστόσο, έχει πολλά παράπονα.

Η κοπέλα μάλιστα, δεν δίστασε να "λυγίσει" και να ξεσπάσει σε δάκρυα μπροστά στην κάμερα όταν η συζήτηση ήρθε στην αμήχανη στιγμή που ο Αλέξης έκανε πίσω όταν προσπάθησε να τον φιλήσει.

«Αυτό το κομμάτι λίγο με στεναχωρεί. Ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι δεν του αρέσω. Έπεσε η αυτοπεποίθησή μου, δεν πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Δεν ξέρω γιατί έσπασα το ποτήρι, δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ γιατί το έκανα. Είμαι πολύ φορτισμένη αυτές τις μέρες ψυχολογικά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις σχέσεις που έχει με τη Φένια: «Δεν περίμενα να μου το κάνει αυτό η Φένια. Για εμένα η Φένια μέσα στο σπίτι ήταν το στήριγμά μου. Είναι η πρώτη κοπέλα που θα της πω οτιδήποτε με απασχολεί και αυτό που έκανε με στεναχώρησε πάρα πολύ».

Για την Άννα: «Την Άννα τη θεωρώ ως τη μεγαλύτερη υποκρίτρια μέσα στο σπίτι. Το παίζει ότι της αρέσει ο Αλέξης αλλά θα τα δει αυτά ο κόσμος. Όταν βλέπω ότι φιλάει τον Αλέξη, νιώθω ότι θέλω να την πιάσω από το μαλλί και να την πετάξω στην πισίνα».

Για τη λιποθυμία της: «Λιποθύμησα γιατί είχα άγχος για το αν θα πάρω τριαντάφυλλο. Ήμουν πολύ φοβισμένη».