The Bachelor 2: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Φαίη - «Δεν τις μπορώ άλλο! Δεν είναι του επιπέδου μου!»

Έφτασε στα όρια της μετά την συνεχόμενη επίθεση που δέχεται από τις υπόλοιπες παίκτριες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Φαίη - «Δεν τις μπορώ άλλο! Δεν είναι του επιπέδου μου!»

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα προχώρησε στο αποψινό (23/9) επεισόδιο του The Bachelor η Φαίη. Η ίδια φαίνεται πως έχει φτάσει στα όρια της, μετά την συνεχόμενη επίθεση που δέχεται από τις υπόλοιπες παίκτριες.

Παρά τους συνεχόμενους καυγάδες, η Φαίη θέλησε να πιάσει την Σταύη και την Άννα και να ξεκαθαρίσει ποιο είναι το πρόβλημα μεταξύ τους, μιας και το τελευταίο που θέλει είναι να τσακώνονται.

Ωστόσο η καλή της θέληση της γύρισε μπούμερανκ, μιας και οι άλλες δύο ξεκινήσαν ξανά να της λένε πόσο ψεύτρα και διπρόσωπη είναι, κάτι που την έβγαλε έξω από τα ρούχα της και πήγε τρέχοντας στο δωμάτιο της, φωνάζοντας χαρακτηριστικά πως δεν τις αντέχει και πως κυρίως καμία δεν είναι του επιπέδου της! Η Έλενα προσπάθησε να την παρηγορήσει άλλα μάταια.

Το ξέσπασμα της Φαίης στο The Bachelor 2

"Λύγισε" και δάκρυσε η Φαίη λόγω του Παππά - «Ένιωσα ότι δεν του αρέσω»

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε η Φαίη από το The Bachelor, με σκοπό να μιλήσει για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, αλλά και για τον Αλέξη Παππά που προσπαθεί να διεκδικήσει. Μπορεί ακόμη να μην έχει αποχωρήσει από την βίλα, ωστόσο, έχει πολλά παράπονα.

Η κοπέλα μάλιστα, δεν δίστασε να "λυγίσει" και να ξεσπάσει σε δάκρυα μπροστά στην κάμερα όταν η συζήτηση ήρθε στην αμήχανη στιγμή που ο Αλέξης έκανε πίσω όταν προσπάθησε να τον φιλήσει.

«Αυτό το κομμάτι λίγο με στεναχωρεί. Ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι δεν του αρέσω. Έπεσε η αυτοπεποίθησή μου, δεν πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Δεν ξέρω γιατί έσπασα το ποτήρι, δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ γιατί το έκανα. Είμαι πολύ φορτισμένη αυτές τις μέρες ψυχολογικά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις σχέσεις που έχει με τη Φένια: «Δεν περίμενα να μου το κάνει αυτό η Φένια. Για εμένα η Φένια μέσα στο σπίτι ήταν το στήριγμά μου. Είναι η πρώτη κοπέλα που θα της πω οτιδήποτε με απασχολεί και αυτό που έκανε με στεναχώρησε πάρα πολύ».

Για την Άννα: «Την Άννα τη θεωρώ ως τη μεγαλύτερη υποκρίτρια μέσα στο σπίτι. Το παίζει ότι της αρέσει ο Αλέξης αλλά θα τα δει αυτά ο κόσμος. Όταν βλέπω ότι φιλάει τον Αλέξη, νιώθω ότι θέλω να την πιάσω από το μαλλί και να την πετάξω στην πισίνα».

Για τη λιποθυμία της: «Λιποθύμησα γιατί είχα άγχος για το αν θα πάρω τριαντάφυλλο. Ήμουν πολύ φοβισμένη».