Just the 2 of us - highlights πρεμιέρας: Η εγκυμονούσα Στικούδη, ο Καρράς και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις

Όσα είδαμε το βράδυ του Σαββάτου 25/9

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Just the 2 of us - highlights πρεμιέρας: Η εγκυμονούσα Στικούδη, ο Καρράς και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις

Το «Just the 2 of us» επέστρεψε και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στον Alpha. Ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης είπε την πρώτη "Καλησπέρα" η οποία ήταν εντυπωσιακή.

Ο παρουσιαστής, με μια συγκλονιστική εμφάνιση καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, διαγωνιζόμενους και κριτική επιτροπή και έδωσε το βήμα της έναρξης για το λαμπερό show.

Να τονίσουμε πως στην κριτική επιτροπή είναι οι ξεχωριστοί, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής σε ένα αγαπημένο συνδυασμό ταλέντου, πληθωρικότητας, χιούμορ, πολυπραγμοσύνης, λάμψης, και αυτοσαρκασμού!

Αναλυτικά όλα τα highlights του Just the 2 of us στην πρεμιέρα

Με την κοιλιά τούρλα και κολλητό φόρεμα η Κατερίνα Στικούδη για πρώτη φορά

Κατά την διάρκεια είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη καθώς η Κατερίνα Στικούδη μπήκε στο πλατό, καθώς είχε τον δικό της ρόλο από τα backstage μεταφέροντας τους συμμετέχοντες όλα τα μηνύματα αλλά και τα memes από τα social media για το J2US.

Μπορεί η ίδια τόσο καιρό να επέλεξε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πως είναι έγκυος αλλά πλέον αυτό αποτελεί παρελθόν καθώς ήταν ολοφάνερο πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Εντυπωσίασε το πρώτο ζευγάρι Φραγκολιάς - Μαντώ

Το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε στο πλατό του show ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς με την Μαντώ οι οποίοι επέλεξαν να τραγουδήσουν το «Don't start now» από την Dua Lipa.

Μετά το τέλος του τραγουδιού ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Έχει υψηλές απαιτήσεις» καθώς είχε αρκετό άγχος ενώ από την άλλη η Μαντώ δεν δίστασε να τραγουδήσει το στοιχηματίζω" στη σκηνή του J2US.

Έμεινε "κάγκελο" η Παπαδοπούλου μόλις άκουσε ποιο θα είναι το ταίρι της

Μέσα σε όλα μετά από το πρώτο ζευγάρι αλλά και τις απαιτήσεις που έχει ο Κώστας Φραγκολιάς ήρθε η σειρά της Ειρήνης Παπαδοπούλου να αποκαλύψει ποιο θα είναι το ταίρι της στο show.

Όπως είδαμε οι δυο τους έχουν ένα κοινό καθώς έχουν πάει και οι δυο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor. Έτσι, λοιπόν μόλις άκουσε ότι θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής έμεινε "κάγκελο" καθώς δεν το περίμενε.

Άφωνη η Βανδή με την ατάκα που ακούστηκε στον αέρα για το διαζύγιο της

Μετά από την έναρξη του «Just the 2 of us» ο Νίκος Κοκλώνης απηύθυνε τον λόγο στην κριτική επιτροπή για να πούνε τις τις δικές τους εντυπώσεις.

Ο παρουσιαστής αιφνιδίασε την Δέσποινα Βανδή, λέγοντας: «Μοιάζουμε σαν δυο σταγόνες νερού. Το καλοκαίρι κι οι δυο περάσαμε τα ίδια στα αισθηματικά. Χωρίσαμε αλλά είμαστε μια χαρά. Είσαι καλά; Κι εγώ μαζί σου χέρι χέρι.»

Η Δέσποινα Βανδή χαμογέλασε στο σχόλιο του παρουσιαστή αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της, που για πρώτη φορά σχολιάστηκε δημόσια ο χωρισμός της, που απασχόλησε τόσο πολύ το καλοκαίρι.

Σάρωσαν Αλεξάνδρου - Κελεκίδου

Μέσα σε όλα ένα άλλο ζευγάρι το οποίο κατάφερε να σαρώσει είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου όπου τραγούδησαν το "Λένε". Μπορεί από την μια οι κριτές να σχολίασαν το γεγονός πως ο Δημήτρης χρειάζεται ακόμη δουλειά αλλά είναι ακόμη η αρχή.

Έκπληκτοι έμειναν οι κριτές με την εμφάνιση Τούνη - Νικηφόρος - Η τρομερή αποθέωσή τους

Ανάμεσά στα ζευγάρια είναι και η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Νικηφόρο. Αν και η ίδια είναι αντίπαλος με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου φαίνεται να μην "φοβάται" τίποτα καθώς το συγκεκριμένο ζευγάρι όπως είδαμε μέχρι στιγμής είναι το φαβορί.

Όταν λοιπόν ήρθε η σειρά της κριτικής επιτροπής να σχολιάσει την επίδοσή τους δεν δίστασαν να αποκαλύψουν πως έμειναν έκπληκτοι μιας και δεν περίμεναν τέτοιες επίδοσης από την Ιωάννα. Από την άλλη το ταίρι της, ο Νικηφόρος είπε ξεκάθαρα πως είναι έτοιμη για το τραγούδι.

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε on air το φύλο του μωρού της

Η Κατερίνα Στικούδη έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, καθώς αρκετό καιρό τώρα οι φήμες εγκυμοσύνης είχαν φουντώσει αρκετά. Πλέον όμως η τραγουδίστρια δεν έχει να "κρύψει" τίποτα.

Η ίδια έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στην πρεμιέρα του «Just the 2 of us» Μάλιστα, Σάσα Σταμάτη μετά από την εμφάνισή της δεν δίστασε να ρωτήσει ποιο είναι το φύλο του μωρού.

Ο άρχοντας της νύχτας στην σκηνή του show

Μέσα σε όλα ο πρώτος καλεσμένος για την φετινή σεζόν ήταν ο Βασίλης Καρράς, ο μεγάλος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, με την ξεχωριστή, αυθεντική φωνή.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης εμφανίστηκε στη σκηνή και οι κριτές αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης τον υποδέχτηκαν με χαρά, με τον παρουσιαστή να του τονίζει ότι τον θεωρεί το μεγαλύτερο γούρι του.

Η γυναικεία υπόθεση που έβαλε "φωτιά" στη σκηνή

Όλοι περίμεναν πως και πως να δουν το πρώτο γυναικείο ζευγάρι στο show! Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα Λιόλιου.

Οι δυο τραγούδησαν απόψε το Deja vu της Έλενας Παπαρίζου και έβαλαν κυριολεκτικά "φωτιά". Από την άλλη η Δέσποινα Βανδή έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου μιας και την είχε στην ομάδα της στο The Voice και είχαν φτάσει μέχρι τον ημιτελικό.

Οι δύο κοπέλες ήταν υπέρλαμπρες μέσα στις μίνι τουαλέτες τους με στρας ενώ ο ο Σταμάτης Φασουλής παραδέχτηκε ότι δεν το περίμενε να είναι τόσο καλή η Αλεξάνδρα. Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου δεν δίστασε να προσθέσει χαρακτηριστικά: «Τι αναμονή του αντρικού κοινού θα έχει κάθε επεισόδιο!» τους είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ανατρίχιασε ο Κοκλώνης με την εμφάνιση Παντελίδη - Βουλγαράκη: «Η φωνή σου μοιάζει με του αδελφού σου»

Πολλά είναι τα ζευγάρια που κέντρισαν το ενδιαφέρον αλλά και οι τρομερές εμφανίσεις όπως ήταν κι εκείνη της Κατερίνας Στικούδη η οποία διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που δεν είχε αποκαλύψει τόσο καιρό.

Μέσα σε όλα άλλη μια εμφάνιση η οποία συγκλόνισε ήταν και εκείνη της Ελένης Βουλγαράκη και του Κωνσταντίνου Παντελίδη καθώς μόλις τελείωσαν το τραγούδι ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φωνή σου μοιάζει ανατριχιαστικά με του αδελφού σου, αλλά έχεις ταλέντο αγόρι μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ και που έχεις δίπλα σου την Ελένη Βουλγαράκη».