Elif: Μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια για τη Χουμεϊρά

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια για τη Χουμεϊρά

Μεγάλη είναι η ανησυχία της οικογένειας της Χουμεϊρά στην σειρά Elif, καθώς φοβούνται μην εμφανιστεί από το πουθενά ο Ταρίκ και της κάνει κάποιο κακό. Για αυτό παίρνουν μια πολύ σημαντική απόφαση.

Οι 28/9 εξελίξεις στην Elif στο STAR

Η Μελέκ βρίσκει δουλειά ως καθαρίστρια στο σπίτι μιας γυναίκας. Δυστυχώς για εκείνη όμως, η γυναίκα είναι πεισματάρα και ανικανοποίητη και δεν της αρέσει τίποτα από όσα κάνει η Μελέκ και έτσι αρνείται να την πληρώσει προκαταβολικά.

Ο Μαχίρ προσπαθεί να βρει πληροφορίες για τον Ταρίκ και τη Ράνα ενώ ο Κερέμ δεν υποψιάζεται τίποτα. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ ανησυχούν για την ασφάλεια της Χουμεϊρά. Ο Κερέμ προτείνει να προσλάβουν έναν σωματοφύλακα, ο οποίος θα συνοδεύει παντού τη Χουμεϊρά. Ο Κερέμ προσλαμβάνει τον Λεβέντ ως σωματοφύλακα και η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλο όταν το μαθαίνει. Ωστόσο, το πρόσωπο που πρέπει να φοβούνται πρέπει να είναι άλλος. (δείτε εδώ).

Αποκλειστικό για τη σειρά Elif

Μπορεί στην Elif, ο Ταρίκ να μπήκε στη φυλακή, αλλά θέλει να διορθώσει το λάθος που έκανε με τη Χουμεϊρά και μέσω των ανθρώπων του προσπαθεί να την προσεγγίσει ξανά! Αραγε θα τα καταφέρει; Το TiVi Σίριαλ έχει την απάντηση.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Η Χουμεϊρά, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ταρίκ, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, αλλά όλα φαίνονται δύσκολα για την κοπέλα! Η ψυχολογία της είναι άσχημη και νιώθει πως η ζωή της έχει τελειώσει εκεί. Πώς θα μπορέσει να βγει ξανά στον κόσμο που θα την κοιτάζει με λύπηση; Πώς θα μπορέσει να εμπιστευτεί ξανά άνθρωπο και πόσο μάλλον έναν άντρα;

Από την άλλη η Ματσιντέ προσπαθεί να τη στηρίξει, την πιέζει να ξεκινήσει να βγαίνει έξω από το σπίτι και να φτιάξει ξανά τη ζωή της, υπενθυμίζοντάς της πως είναι ακόμα πολύ νέα! Ομως εκείνη δείχνει να έχει παραιτηθεί από καθετί μπορεί να την κάνει λίγο χαρούμενη. Μέχρι που μία μέρα αποφασίζει να βγει να περπατήσει για να ξεσκάσει λίγο.

Κάθεται σ' ένα πεζούλι και παίρνει βαθιές ανάσες, να ηρεμήσει το μέσα της απ' όσα της συνέβησαν, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένας από τους άνδρες του Ταρίκ μπροστά της και της λέει: «Εχεις χαιρετίσματα από τον Ταρίκ! Μου έδωσε αυτό το γράμμα να σου φέρω». Εκείνη εκνευρίζεται και πάει να φύγει: «Δεν ξέρω κανέναν με αυτό το όνομα».

Εκείνος όμως την εμποδίζει: «Μου είπε να στο δώσω και θα το πάρεις! Δεν θέλω μπελάδες», της λέει και της κλείνει ραντεβού την επόμενη μέρα την ίδια ώρα για να δώσει τη δική της απάντηση. Στη συνέχεια επιστρέφει στο σπίτι και κλείνεται στο δωμάτιό της για να το διαβάσει. Μεταξύ άλλων της γράφει: «Ημουν ένα παιχνίδι για τη Ράνα! Δεν αγαπάω καμία άλλη εκτός από εσένα! Ξέρω πως κι εσύ με αγαπάς ακόμα... Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου... Θα σε αγαπάω πάντα».

Elif spoiler νέα σεζόν

Η κοπέλα αναστατώνεται, αλλά δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Την επόμενη μέρα η Ματσιντέ διαβάζει το γράμμα και πανικόβλητη το δείχνει στον Κερέμ. Εκείνος πηγαίνει να βρει την αδελφή του. Την ίδια ώρα η Χουμεϊρά συναντάει τον άντρα του Ταρίκ για να του πει πως δεν θέλει πια καμία σχέση μαζί του: «Να του πεις πως τον μισώ και τον σιχαίνομαι! Πως με σκότωσε με αυτό που μου έκανε και πως δεν θέλω τίποτα από εκείνον, ούτε τηλέφωνα ούτε γράμματα, τίποτα! Δεν θέλω να τον ξέρω». Η συνάντησή τους όμως καταλήγει σε καβγά και ο Κερέμ φτάνει στο σημείο και επιτίθεται στον άντρα αυτόν και τον διώχνει μακριά από την αδελφή.

Νέα «κακιά» στη σειρά

Η Ματσιντέ συγκινείται όταν δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη της αδελφής της, της Κιγιμέτ, την οποία έχει να δει 35 ολόκληρα χρόνια. Η Χουμεϊρά γνωρίζει τη θεία της αλλά δεν την εμπιστεύεται, σε αντίθεση με τον Κερέμ που χαίρεται πολύ όταν τη βλέπει. Η Κιγιμέτ εξηγεί στη Ματσιντέ για ποιους λόγους δεν επέστρεψε και εκείνη νιώθει μεγάλη θλίψη για όσα ακούει.
Οι δύο γυναίκες ανοίγουν τις καρδιές τους η μία στην άλλη και μιλάνε για τα χρόνια που πέρασαν και όσα συνέβησαν. Ομως δεν περνάει καθόλου από το μυαλό της Ματσιντέ πως η αδελφή της έχει σατανικά σχέδια εκδίκησης για την οικογένειά της, καθώς θέλει να τιμωρήσει τη Ματσιντέ διότι τη θεωρεί υπεύθυνη για όλα τα άσχημα που της έχουν συμβεί. Ετσι η Κιγιμέτ κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην έπαυλη...