"Θύελλα" στο διαδίκτυο με την πρεμιέρα της σειράς Άγριες Μέλισσες

«Άντε να μάθουμε λίγο ιστορία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 28/9 η σειρά Άγριες Μέλισσες με τον 3ο συγκλονιστικό κύκλο που μιλάει για την Χούντα. Οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την χθεσινή ημέρα και τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε σε δυναμικό κοινό το επιβεβαιώνουν.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο, είδαμε τις 21 Απριλίου 1967, η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια… Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουν σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα – όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου. Κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης. Στο πλευρό του, ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν νέες δουλειές, νέες ζωές, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων.

Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι τα πρόσωπα που θα συνδεθούν άρρηκτα με τις ζωές των αδελφών Σταμίρη και θα τους ξυπνήσουν μνήμες απ’ το παρελθόν ή θα τους προσφέρουν μια έξοδο διαφυγής από το ζοφερό μέλλον που απλώνεται μπροστά τους. Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν, ίσως, το ισχυρότερο πλήγμα απ’ τα παιδιά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος θα βρεθούν ξαφνικά στη δίνη μιας νέας Οδύσσειας. Θα καταφέρουν, και αυτή τη φορά, να βγουν αλώβητοι;

Χαμός στο twitter με την πρεμιέρα της σειράς Άγριες Μέλισσες

Στο twitter λοιπόν οι χρήστες πήραν "φωτιά" με τα tweets να υποδέχονται το ένα μετά το άλλο και να δηλώνουν σοκαρισμένοι με τα όσα βλέπουν και να ανατριχιάζουν με τα όσα άκουγαν και συνέβαιναν.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως επιτέλους ο κόσμος θα μάθει λίγη ιστορία μέσα από μια σειρά της τηλεόρασης. Ενώ, viral έγινε μια σκηνή με τον Κωνσταντή.