Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Ο Μάνος θα αποκαλύψει στην Ιουλία τον κρυφό του γάμο

Δείτε αναλυτικά τις εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Ο Μάνος θα αποκαλύψει στην Ιουλία τον κρυφό του γάμο

Το MEGA φαίνεται πως έχει έρθει αποφασισμένο την φετινή τηλεοπτική σεζόν να τα σαρώσει όλα καθώς μετά από την πρεμιέρα της νέας σειράς «Η Γη της Ελιάς» φαίνεται πως οι τηλεθεατές έχουν ξετρελαθεί. Όπως είναι λογικό τα spoiler πάνε κι έρχονται μιας και οι περισσότεροι είναι ανυπόμονοι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Οι εξελίξεις αλλά και ανατροπές δεν έχουν τέλος καθώς σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε κι από κάτι καινούργιο. Σύντομα θα δούμε τον Μάνο να παντρεύεται τη Μαρίνα, τη γυναίκα που δεν ξεπέρασε ποτέ.

Οι δυο τους, μετά τη φραστική επίθεση της Χάιδως στη Μαρίνα και την αρνητική στάση του Ισίδωρου απέναντι σε αυτή τη σχέση, αποφασίζουν, αρχικά, να μην αποκαλύψουν σε κανέναν τον γάμο τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!", ο Μάνος, εκμυστηρεύεται στην Ιουλία τη μεγάλη απόφαση που πήρε το ζευγάρι, πιστεύοντας ότι εκείνη εγκρίνει αυτή τη σχέση και θα τους στηρίξει. Ποια θα είναι, όμως, η αντίδραση της Ιουλίας; Θα κρατήσει το μυστικό του Μάνου ή θα μιλήσει στον Ισίδωρο;

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή Πάμε Δαναή

Ανδρέας Γεωργίου: Έκανε τρομερό σπόιλερ για την σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς»

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος σήμερα 25/9 στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι». Μέσα σε όλα ο ίδιος μίλησε για την νέα σειρά του καναλιού «Γη της Ελιάς» όπου σημειώνει επιτυχία καθώς έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει ένα τρομερό σπόιλερ λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Το ζητούμενο είναι κάθε φορά να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή είναι η καλύτερή μας δουλειά μαζί με τον Κούλη και φυσικά έχουμε πάρα πολλά ακόμα να δώσουμε.

Έχουμε ένα πλάνο με πολύ ωραίες ιστορίες, χαρακτήρες και guests από πολύ αγαπημένους ηθοποιούς για τη σεζόν». Ο Ανδρέας Γεωργίου είπε στη συνέχεια: «Κάνουμε αρκετή δουλειά πριν και προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ατμόσφαιρα της Μάνης έτσι όπως την έχουμε οραματιστεί εμείς.

Ως προς την ιστορία έχουμε ένα σύμπλεγμα μυστηρίου και έρωτα». Κλείνοντας έκανε διπλό spoiler για τη σειρά: «Αυτό που είναι ωραίο στα επόμενα επεισόδια είναι η αρπαγή της Μυρτάλης και θα γίνει με τόση μαεστρία που δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα.

Ο απαγωγέας της θα το κάνει με τόση μαεστρία που όλοι θα τσαντιστούν με την Μυρτάλη. Είναι ένα περιβάλλον θρίλερ, απομονωμένο ενώ παράλληλα οι υπόλοιποι ήρωες θα συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους. Η Βασιλική επίσης θα μάθει ότι ο Φίλιππος είναι εκείνος που έχει πυροβολήσει τον αδελφό της».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου