Σασμός: Ποια θα είναι η σχέση ανάμεσα στην Στέλλα και στον Αστέρη;

Δείτε τις αποκαλύψεις της Ευγενίας Σαμαρά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός: Ποια θα είναι η σχέση ανάμεσα στην Στέλλα και στον Αστέρη;

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα όπου μέσα σε όλα αποκάλυψε τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά του ALPHA «Σασμός». Η Ευγενία Σαμαρά θα ήθελε να δει τη Στέλλα ευτυχισμένη στο πλευρό ενός άλλου άντρα και να μη χάσει τη ζωή της περιμένοντας τον Αστέρη.

Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον όχι άμεσα, καθώς οι ζωές της Στέλλας και του Αστέρη θα συνεχίσουν να διασταυρώνονται, γυρνώντας τους πάλι στο παρελθόν. Δείτε εδώ αποκλειστικό γιατί ο Αστέρης θα είναι στα μαύρα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά

Τι σου αρέσει στον ρόλο της Στέλλας και τι ενδεχομένως σε απωθεί;

«Μου αρέσει που είναι ανθρώπινη και αληθινή. Όταν βλέπουμε μια καθημερινή σειρά και ο αρραβωνιαστικός μιας ηρωίδας είναι άπιστος, όπως συμβαίνει με τη Στέλλα, συνήθως περιμένουμε να δούμε την ηρωίδα πάρα πολύ κακιά ή ότι μετά θα τον εκδικηθεί ή ότι ήταν “κάπως” ο χαρακτήρας της, γι’ αυτό εκείνος την κεράτωσε και έφυγε.

Μου αρέσει που η Στέλλα αντιμετωπίζει τον χωρισμό με αξιοπρέπεια και μάλιστα θα σταθεί του Αστέρη σε κάποιες δυσκολίες που θα του έρθουν.

Όταν κάνω έναν ρόλο, μπαίνω σε αυτόν και αγαπάω πολύ αυτό που έχω να υπηρετήσω, είτε είναι καλό είτε κακό. Βρίσκω τα κομμάτια που δικαιολογούν την όποια συμπεριφορά, που ηθικά μπορεί να μην είναι σωστή».

Πώς μαθαίνει η Στέλλα για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ;

«Η Αργυρώ πηγαίνει με άλλη ταυτότητα ως πελάτισσα στη μαμά της Στέλλας, άρα εκείνη δεν γνωρίζει ποια πραγματικά είναι. Ο πατέρας της Στέλλας βλέπει τον Αστέρη με την Αργυρώ και μετά τη βλέπει να βγαίνει από το γραφείο της γυναίκας του και της λέει όσα είδε.

Η Στέλλα μαθαίνει από τη μητέρα της ότι ο Αστέρης έχει μια άλλη σχέση και πως αυτή η κοπέλα είναι πελάτισσά της. Τότε η Στέλλα αρχίζει να παρακολουθεί ποιος βγαίνει από το γραφείο και παθαίνει σοκ».

Στα επόμενα επεισόδια η Στέλλα μένει έγκυος και αποφασίζει να κρατήσει το μωρό…

«Έχουν χωρίσει με τον Αστέρη και τότε η Στέλλα μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Και ενώ στην αρχή δεν θέλει να κρατήσει το μωρό και πηγαίνει να το ρίξει, τελικά το μετανιώνει και αποφασίζει να το κρατήσει και να το μεγαλώσει μόνη της».

Σου έχει συμβεί ποτέ να κάνεις σχέδια ζωής με έναν άνθρωπο και τελικά αυτός να προχωρήσει αλλιώς;

«Μου έχει τύχει να καταλάβουμε ότι αυτό δεν βγαίνει, όχι δηλαδή όπως στη Στέλλα, που έπεσε από τα σύννεφα. Η σχέση είχε τη φυσιολογική της φθορά και κατέληξε στο να μην είμαστε μαζί».

Πώς θα ήθελες να δεις τη Στέλλα να εξελίσσεται;

«Θα ήθελα να δικαιωθεί, να ευτυχήσει στη ζωή, να βρει έναν άνθρωπο, να ξαναρωτευτεί, να ζήσουν καλά. Σίγουρα δεν θα ήθελα να ελπίζει σε όλη της τη ζωή και να περιμένει τον Αστέρη, γιατί αυτό που του συνέβη ήταν ένας πολύ μεγάλος έρωτας».

Σασμός: Το συγκλονιστικό spoiler της Ευγενίας Σαμαρά για τη σειρά - «Θα έχει πολλά θανατικά»

Στην κπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας (27/9) η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά στον Σασμό, όπου πρωταγωνιστεί, δίνοντας και μερικά spoielr.

Η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε λοιπόν μεταξύ άλλων πως η Στέλλα θα χωρίσει με τον Αστέρη όμως σε λίγες μέρες θα μάθει πως είναι έγκυος, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή στη ζωή της.

Οι αποκαλύψεις της Ευγενίας Σαμαρά για τον Σασμό

«Η Στέλλα αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη, γιατί καταλαβαίνει πως αυτός ο άνθρωπος έχει φύγει. Του το ζητάει με πόνο ψυχής. Μετά όμως η Στέλλα μαθαίνει πως είναι έγκυος. Εγώ και σαν Ευγενία κα σας Στέλλα πιστεύω πως στον έρωτα δε μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα. Δε θα βοηθούσε να γυρίσει στον Αστέρη η Στέλλα. Η Στέλλα είναι αρκετά δυναμική όπως εγώ. Η Στέλλα έχει καταλάβει πως κάτι πάει στραβά με τον Αστέρη.

Όχι ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα. Θα φτάσει πολύ κοντά στο να μάθει πως η Αργυρώ είναι το τρίτο πρόσωπο. Γενικά θα γίνει μεγάλος χαμός στη σειρά, θα έχει πολλά θανατικά. Θα μάθετε σύντομα τον δολοφόνο του Στεφανή. Την επόμενη βδομάδα». Δείτε εδώ και ένα φοβερό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της σειράς.