Σασμός: «Ο Νικηφόρος δεν θα το μάθει ποτέ αυτό»

«Θα δούμε ανατροπή πάνω στην ανατροπή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: «Ο Νικηφόρος δεν θα το μάθει ποτέ αυτό»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Αμούτζας. Ο Νικηφόρος από τη σειρά Σασμός, μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται, ενώ αποκάλυψε πως θα δούμε πολλές ανατροπές στη συνέχεια της επιτυχίας του ALPHA.

«Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι η συγκεκριμένη δουλειά θα πάει καλά. Διάβασα κατευθείαν το βιβλίο του κυρίου Πετρουλάκη, κατάλαβα ποιος είναι ο ρόλος, πόσο τραγικός ήρωας είναι ο Νικηφόρος… Πόσα πράγματα θα υποστεί, θα περάσει από 40 κύματα. Είναι η μία ανατροπή μετά την άλλη. Η ιστορία εξελίσσεται πολύ γρήγορα, δεν κάνουμε κύκλους γύρω από τα ίδια θέματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Το spoiler του Νικηφόρου για τον Σασμό

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Νικηφόρος είναι τραγικός ήρωας γιατί μονίμως συμβαίνουν τραγικά γεγονότα, τα οποία οι υπόλοιποι θα γνωρίζουν, ο κόσμος θα το γνωρίζει, όπως και αρκετοί χαρακτήρες της σειράς και ο ίδιος δεν θα μάθει την αλήθεια ποτέ».

«Υπάρχουν χαρακτήρες που γνωρίζουν για τον δολοφόνο του Στεφανή, πιθανόν να είναι πολύ κοντά στον Νικηφόρο… Και ο Νικηφόρος όχι απλά δεν υποψιάζεται κάτι, δεν πάει το μυαλό του και δεν θα το μάθει ποτέ. Αυτό για μένα είναι ο ορισμός του τραγικού ήρωα. Στον Σασμό θα δούμε ανατροπή πάνω στην ανατροπή», αποκάλυψε κλείνοντας ο Γιώργος Αμούτζας. Δείτε ωστόσο και αποκλειστικό για τον Σασμό και τον γάμο που βάφεται ξανά με αίμα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο του Σασμού την Δευτέρα 4/10

Στο δέκατο όγδοο επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως ο Κώστας ομολογεί τις πράξεις του στην αστυνομία και στην Άσπα, ενώ ο Μανόλης βυθίζεται όλο και περισσότερο στο φόβο και την αμφιβολία. Η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση, ο Άγης την εκβιάζει και ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει. Η σχέση Θοδώρας-Πέτρου αναθερμαίνεται, ενώ ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες..

Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που θα την προβληματίσει, την ίδια ώρα που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο, που κανένας δεν περιμένει….