Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

The Bachelor 2: «Όλη την ώρα μας λες για άλλον άντρα» - Τα κορίτσια ξεσκέπασαν την Άννα

Αμήχανη η θέση της

The Bachelor 2: «Όλη την ώρα μας λες για άλλον άντρα» - Τα κορίτσια ξεσκέπασαν την Άννα
TV 01.10.2021 23:12
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια ακόμη Τελετή των Ρόδων πραγματοποιήθηκε στο αποψινό (1/10) επεισόδιο του The Bachelor 2 και φυσικά επικράτησε ένας κανονικός πανικός. Αφορμή για αυτό, στάθηκε μια αποκάλυψη που κάνανε τα κορίτσια.

Συγκεκριμένα, η Φαίη έκανε την αρχή και δήλωσε πως συνέχεια μέσα στη βίλα η Άννα μιλάει για έναν άλλον άντρα και αυτός δεν είναι ο Αλέξης.

Τα λεγόμενα της επιβεβαιώσαν και άλλες κοπέλες, με την Άννα να διαψεύδει τα πάντα. Ο Αλέξης άκουσε όλη τη συζήτηση και φυσικά θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί της, με την ίδια τελικά να τον πείθει πως όλα αυτά είναι ψέμματα μιας και ο ίδιος έχει δείξει πως τρέφει αισθήματα για την Άννα, ειδικά μετά τα χθεσινά τους τρυφερά φιλιά.

Το ξεσκέπασμα των κοριτσιών στην Άννα

Ραγδαίες εξελίξεις με το Bachelor 2 - Έμπλεξε άσχημα ο ALPHA

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ψήφισμα για τη διακοπή του The Bachelor. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές προκειμένου να διαβιβαστεί προς τις αρμόδιες αρχές.

Σημαντικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει και φέτος το ριάλιτι που μεταδίδεται στον ALPHA. Το ριάλιτι σχέσεων του καναλιού συζητήθηκε και την περσινή λόγω της εικόνας που παρουσίαζε για τη θέση της γυναίκας. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ζητούσαν ακόμη και τη διακοπή και του προγράμματος λόγω της κακής του ποιότητας.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι την περσινή σεζόν ο ALPHA κλήθηκε να πληρώσει 100 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τα 50 χιλιάδες ευρώ αφορούσαν «στην υποχρέωση εξασφάλισης της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων, στην οποία συνέβαλε και η μη τήρηση των κανόνων ευπρέπειας στη γλώσσα και τη συμπεριφορά». Τα άλλα μισά αφορούσαν «στην υποχρέωση σεβασμού της αξιοπρέπειας των τηλεθεατών».

«To The Bachelor είναι μία ελληνική reality τηλεοπτική εκπομπή, που προβάλλεται από τον Σεπτεμβρίου του 2020 από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV.

Η βασική του ιδέα είναι ότι 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα. Η εκπομπή αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα, υποβιβάζει την γυναίκα, προωθεί τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα ανάμεσα στις ομόφυλες, ενδυναμώνει την ιδέα του κυρίαρχου αρσενικού, προσβάλλει κάθε έννοια ισότητας των φύλων.

Σε μια εποχή που η έμφυλη βία κορυφώνεται, εμείς ζητάμε ισότητα, συμπερίληψη, δημοκρατία».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2 - spoiler "σεισμός": Αυτές είναι οι 2 από τις 3 κοπέλες που φτάνουν τελικό

The Bachelor 2: Κλάμα στο Twitter με το ομαδικό ραντεβού του Αλέξη Παππά

Share