Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

The Bachelor 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από τη βίλα

Δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη

The Bachelor 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από τη βίλα
TV 02.10.2021 00:17
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια ακόμη Τελετή των Ρόδων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη βίλα του The Bachelor (1/10) και στο τέλος της βραδιάς αποχώρησε μια κοπέλα.

Μετά από αρκετούς καυγάδες αλλά και την άφιξη τριών νέων κορίτσιων, ο Αλέξης Παππάς συγκέντρωσε όλες τις κοπέλες προκειμένου να μοιράσει τα τριαντάφυλλα αλλά και να ανακοινώσει το όνομα της κοπέλας που τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του.

Οι δύο τελευταίες που έμειναν ήταν η Γιώτα και η Μαριάνθη, με την δεύτερη τελικά να αποχωρεί.

Η αποχώρηση της Μαριάνθης από το The Bachelor 2

Ραγδαίες εξελίξεις με το Bachelor 2 - Έμπλεξε άσχημα ο ALPHA

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ψήφισμα για τη διακοπή του The Bachelor. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές προκειμένου να διαβιβαστεί προς τις αρμόδιες αρχές.

Σημαντικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει και φέτος το ριάλιτι που μεταδίδεται στον ALPHA. Το ριάλιτι σχέσεων του καναλιού συζητήθηκε και την περσινή λόγω της εικόνας που παρουσίαζε για τη θέση της γυναίκας. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ζητούσαν ακόμη και τη διακοπή και του προγράμματος λόγω της κακής του ποιότητας.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι την περσινή σεζόν ο ALPHA κλήθηκε να πληρώσει 100 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τα 50 χιλιάδες ευρώ αφορούσαν «στην υποχρέωση εξασφάλισης της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων, στην οποία συνέβαλε και η μη τήρηση των κανόνων ευπρέπειας στη γλώσσα και τη συμπεριφορά». Τα άλλα μισά αφορούσαν «στην υποχρέωση σεβασμού της αξιοπρέπειας των τηλεθεατών».

«To The Bachelor είναι μία ελληνική reality τηλεοπτική εκπομπή, που προβάλλεται από τον Σεπτεμβρίου του 2020 από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV.

Η βασική του ιδέα είναι ότι 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα. Η εκπομπή αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα, υποβιβάζει την γυναίκα, προωθεί τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα ανάμεσα στις ομόφυλες, ενδυναμώνει την ιδέα του κυρίαρχου αρσενικού, προσβάλλει κάθε έννοια ισότητας των φύλων.

Σε μια εποχή που η έμφυλη βία κορυφώνεται, εμείς ζητάμε ισότητα, συμπερίληψη, δημοκρατία».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2 - spoiler "σεισμός": Αυτές είναι οι 2 από τις 3 κοπέλες που φτάνουν τελικό

The Bachelor 2: Κλάμα στο Twitter με το ομαδικό ραντεβού του Αλέξη Παππά

Share