J2US: «Να την χαίρεσαι την καινούργια σου αγάπη» αφιέρωσε ο Κοκλώνης στην πρώην σχέση του

«Το καλοκαίρι χώρισα, το ξέρετε κι εσείς και ολόκληρη η Ελλάδα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: «Να την χαίρεσαι την καινούργια σου αγάπη» αφιέρωσε ο Κοκλώνης στην πρώην σχέση του

Μπορεί οι κριτές να βάζουν ακουστικά μόλις τραγουδάει ο Νίκος Κοκλώνης, ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει απτόητος να τραγουδά! Μάλιστα, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει και μια αφιέρωση στην πρώην σχέση του, κατά την διάρκεια του J2US.

Στη σκηνή αρχικά βγήκε η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης οι οποίοι τραγούδησαν «Απ’ το Βορρά μέχρι τον Νότο» του Βασίλη Καρρά.

Μετά την εμφάνιση τους, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να μοιραστεί μια προσωπική του ιστορία. Συγκεκριμένα, ο ίδιος θυμήθηκε το καλοκαίρι, που ήταν χωρισμένος και πέρασε τις διακοπές με τη Πηγή και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ένα πρωί ξύπνησα με κακό προαίσθημα. Ξύπνησα την Πηγή και της λέω μπες στο ψεύτικο προφίλ που έχεις να δούμε στα stories. Στο 36ο story είπα…» και άρχισε να τραγουδά «Να τη χαίρεσαι» της Δέσποινας Βανδή.

Η αφιέρωση του Νίκου Κοκλώνη στον πρώην σύντροφό του στο J2US

Η φάρσα της παραγωγής του J2US στον Νίκο Κοκλώνη

Μετά την επική σκηνή που είδαμε στην έναρξη του J2US, μια ακόμα επικότερη ακολούθησε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, το σόου φιλοξένησε τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος μετά τις επιτυχίες που τραγούδησε, μαζί με τον παρουσιαστή, καλησπέρισαν στην παρέα τους τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ωστόσο, δεν ήταν ο ίδιος αλλά ο Γιάννης Χατζόπουλος, ο τραγουδιστής που φημίζεται για τις μιμήσεις του. Ο υποτιθέμενος λοιπόν Νίκος ερμήνευσε το «Εννοείται» και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Ιακωβίδη, καθώς οι δυο τους θα εμφανίζονται στο κέντρο Fantasia.

Ο Νίκος Κοκλώνης νόμιζε πως πράγματα μίλαγε με τον Νίκο Οικονομόπουλο όμως μετά από λίγο τον ενημέρωσαν ότι του έκαναν φάρσα.

Μόνο η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε από την αρχή πως πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα! Να υπενθυμίσουμε πως απόψε βλέπουμε αρκετές αλλαγές στο σόου λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που βρέθηκαν.