Σασμός: Νύχτα τρόμου για την Αργυρώ

Απομακρύνεται από τον Αστέρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Νύχτα τρόμου για την Αργυρώ

Νύχτα τρόμου θα περάσει η Αργυρώ στην σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να απομακρύνεται από τον Αστέρη που την ψάχνει μανιωδώς. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τον εφιάλτη που ξεκίνησε και πάλι να ζει;

Οι εξελίξεις της σειράς Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 20

Ο Νικηφόρος απειλεί τον Άγη αλλά η αναμέτρησή τους τον αφήνει αιμόφυρτο και άσχημα χτυπημένο. Η Θοδώρα αναθαρρεί για την επανασύνδεσή της με τον Πέτρο, εκείνος όμως δεν το έχει πάρει τόσο σοβαρά. Η Αργυρώ με τον Αστέρη είναι ευτυχισμένοι μέχρι την στιγμή που εκείνη θα βρει τυχαία κάτι που έχει σχέση με το τραυματικό παρελθόν της.

Ο Μαθιός (που είναι δολοφόνος) κι η Βασιλική έρχονται πιο κοντά με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, η Καλλιόπη όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτήν την σχέση. Η Αργυρώ θεωρώντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της, αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, όμως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη και για την ψυχολόγο και για την Αργυρώ.

«Θα γίνει αιματοκύλισμα αν...» - Απίστευτη αποκάλυψη για τον Σασμό

Συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα παραχώρησε ο Μιχάλης Αεράκης, ο οποίος υποδύεται τον παπά- Μιχάλη στην νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε πως ο παπάς κρατάει τη σιωπή του καθώς αν μιλήσει θα ξεσπάσει η βεντέτα ξανά, ενώ την ίδια στιγμή γίνεται χαμός στο διαδίκτυο με το βίντεο για τον Μαθιό και τη Βασιλική.

Ο Παπα-Μιχάλης γνωρίζει μέσα από την εξομολόγηση όλα τα μυστικά

«Πρέπει να διατηρήσει μια ισορροπία στο κοινωνικό σύνολο! Για να πορεύεται το χωριό με αγάπη και ειρήνη. Στην πορεία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας».

Για να επέλθει ο σασμός προηγείται η βεντέτα...

«Ή μια οποιαδήποτε απλή παρεξήγηση ή πράξη σημασίας. Ζωοκλοπή, κτηματικά, ερωτικά κ.λπ. Ένα απ τα παιχνίδια που παίζαμε όταν ήμουν μικρός στα Ανώγεια ήταν ότι τσακωνόμασταν μεταξύ μας και επενέβαινε κάποιος έλεγε: "Έλα να σας τα σιάξω”.

Να σας συμφιλιώσω δηλαή. Αυτό είναι μέσα στο DΝΑ του Κρητικού. Μέσα στον πολισμό της Κρήτης γενικότερα. Μια βαθιά πράξη αγάπης. Όταν μιλάμε για βεντέτα, πρέπει να έχεις περίσσευμα αγάπης, για να κατανοήσεις ότι πρέπει τα σιάξουμε", γιατί έρχονται και άλλοι πίσω από εμένα! Τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, το συγγενικό περιβάλλον».

Σασμός Παπά- Μιχάλης

Θέλει μαστοριά η μεταφορά ενός βιβλίου 400 σελίδων;

«Ένα βιβλίο 400 σελίδων για να μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά 165 επεισοδίων οπωσδήποτε απαιτείται μαεστρία. Προσθέτοντας μυθοπλαστικά στοιχεία, ήρωες. Με απόλυτο σεβασμό στα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Κρήτης. Δεν πάμε να κάνουμε μια σαπουνόπερα στο όνομα της τηλεθέασης».

Ο παπάς ποιον εκτιμά από τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες;

«Έχει περισσότερες σχέσεις με την Καλλιόπη Σταματάκη. Ωστόσο, δεν μεροληπτεί υπέρ της Καλλιόπης και αφήνει έξω τη Μαρίνα Βρουλάκη. Είναι δίκαιος. Αναφέρω συχνά τη λέξη ισορροπία, γιατί αυτός είναι ο ρόλος του. Ο παπα-Μιχάλης αν βγάλει στη φόρα όλα τα μυστικά που γνωρίζει, θα γίνει αιματοκύλισμα. Η πρόθεση του είναι να μονιάσει τις δύο οικογένειες».