The 2night show: Ο Πέτρος Ιακωβίδης ο αποψινός (6/10) καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί του η Βανέσα Βενέτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Ο Πέτρος Ιακωβίδης ο αποψινός (6/10) καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά τον Θοδωρή Ιακωβίδη και το ζευγάρι Μαριαλένα - Σάκης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε (6/10) το βράδυ στις 23:30 νέους λαμπερούς καλεσμένους.

Οι αποψινοί 6/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2night Show» τον ταλαντούχο τραγουδοποιό. Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκαλύπτει τις απίθανες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες, θυμάται την πρώτη φορά που βγήκε να τραγουδήσει στην πίστα, σε ηλικία 14 ετών, και περιγράφει το «τρέμουλο» που είχε το καλοκαίρι, στην πρώτη του συναυλία μετά την καραντίνα.

Και επειδή Πέτρος Ιακωβίδης χωρίς live δεν γίνεται, ο αγαπημένος καλλιτέχνης παίρνει το μικρόφωνο και ερμηνεύει, ζωντανά στην εκπομπή, τραγούδια που μας ταξιδεύουν. Τέλος, ο μικρός Σπύρος Ντούγιας συναντά για πρώτη φορά τον Πέτρο στο δικό του μίνι στούντιο, σε μια μουσική συνάντηση που θα συζητηθεί!

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η trans ακτιβίστρια Βανέσα Βενέτη που γνωρίσαμε σαν διαγωνιζόμενη στο «Game Of Chefs». Η Βανέσα αναφέρει ότι trans δεν γίνεσαι από επιλογή, αλλά γεννιέσαι, και αφηγείται την ιστορία της ζωής της, μια ιστορία που κρύβει πολύ πόνο, αφού εδώ και 4 χρόνια δεν μπορεί να δει το παιδί της.

Η Βανέσα που νιώθει, όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια, σα να της έχουν ξεριζώσει την ψυχή, έρχεται στο «The 2night Show» σε μια εξομολόγηση καρδιάς που σίγουρα θα προβληματίσει.

Ρίγη συγκίνησης στον αέρα του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Έχω ανάγκη να ζητήσω συγνώμη...»

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην χθεσινή 4/10 εκπομπή του The 2night show στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει για όλα τα ζώα αδέσποτα και μη, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ζώων που γιορτάσαμε. Χαρακτηριστικά, ζήτησε συγγνώμη για τα όσα κακά έχει κάνει ο άνθρωπος στον πλανήτη και στα ζώα.

«Έχω ανάγκη να ζητήσω, προσωπικά εγώ και ίσως δισεκατομμύρια άνθρωποι, μια μεγάλη συγνώμη σε αυτό που κάνουμε στον πλανήτη και σε αυτό που έχουμε κάνει στο σπίτι όλων μας. Γιατί νομίζω πως λίγο εμείς οι άνθρωποι έχουμε ξεφύγει και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η πάρτη μας».

«Μακάρι να μπορούσαν να μιλήσουν και να τα καταλάβουμε τα ζώα, αν και βέβαια μας στέλνουν τα μηνύματα τους πάρα πολλές φορές. Μια τέτοια όμως μέρα, αυτό που νιώθω εγώ είναι να πω μια μεγάλη συγνώμη. Ξέρω ότι μπορεί να μην με ακούνε, ξέρω ότι το σύμπαν μπορεί κάποια στιγμή να κάνει απίθανα πράγματα αλλά το νιώθω» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα με συμπαρουσιαστή έκπληξη.

«Τα έχουμε κάνει μαντάρα πραγματικά και αν πέρναμε μερικά μαθήματα από τα ζώα νομίζω πως θα ήταν πολύ καλύτερα για εμάς τα πράγματα. Σε αυτό τον πλανήτη που κοντέυουμε να τον καταστρέψουμε».