J2US: "Θρίαμβος" για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Βαρθακούρη - Απoθεώθηκαν από τους κριτές

Πήραν και το 10άρι τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US:

Μπορεί να μην είχαν ακούσει τα καλύτερα λόγια στα προηγούμενα live, ωστόσο στο αποψινό αποθεώθακαν! Ο λόγος για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη, οι οποίοι έκαναν μια τρομερή εμφάνιση στη σκηνή του J2US.

Ο τραγουδιστής και η νικήτρια του Big Brother 1 ερμήνευσαν το «Ορκίσου» της Αλέξια και συγκέντρωσαν εξαιρετικές κριτικές αλλά και το πρώτο τους 10αρι.

«Ήσουν υπέροχη, μετρημένη, τόσο που σκέφτομαι μήπως δεν έβαλα τον βαθμό που έπρεπε», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και ζήτησε να της αλλάξουν τον βαθμό, κάτι που έκανε και ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα ανέφερε πως ο Χάρης είναι.. «φαινόμενο τραγουδιστή» ενώ τα πρώτα τους δεκάρια πήραν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου!

Η εμφάνιση Ψυχαράκη - Βαρθακούρη στο J2US

"Βλέπω μια Ιωάννα τουρλωμένη" - Το αιχμηρό σχόλιο της Μπακοδήμου για την Τούνη

«Θα μελαγχολήσω» τραγούδησαν στο αποψινό (16/10) live του J2US η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν εντυπωσίασαν τους κριτές.

Όταν συγκεκριμένα έφτασε η σειρά της Μαρίας Μπακοδήμου για την κριτική της, η ίδια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για αυτό που είδε από το τηλεπτικό ζευγάρι.

«Παιδιά, δεν κατάλαβα αν φταίει ο τόνος… Εμένα αυτό που μου έλειψε ήταν η ειλικρίνεια. Βλέπω μια Ιωάννα τουρλωμένη και ποζάτη από την ώρα που άρχισε το τραγούδι χωρίς να υπάρχει το συναίσθημα της ερμηνείας.

Δεν το καταλαβαίνω γιατί έχω δει την Ιωάννα διαφορετικά, έχω πει ότι μου αρέσει η αυτοπεποίθηση της, ο τρόπος που δουλεύει και αυτό που βγάζει. Σήμερα βρίσκω ένα στημένο πράγμα» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.