DWTS: Εντυπωσιακή η πρεμιέρα - Φαντασμαγορικό το πλατό

Τα πρώτα λόγια της Βίκυς Καγιά και του Λάμπρου Φισφή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: Εντυπωσιακή η πρεμιέρα - Φαντασμαγορικό το πλατό

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (17/10) το πολυαναμενόμενο DWTS, μέσα από την συχνότητα του STAR. Η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής καλωσόρισαν τους τηλεθεατές, πιο λαμπεροί από ποτέ.

Λίγο αργότερα, οι δύο παρουσιαστές υποδέχτηκαν στο φαντασμαγορικό πλατό την κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου και τον Jason Roditis.

«Καλησπέρα σας, σας καλωσορίζουμε στο DWTS. Την μεγάλη γιορτή χορού. Έχουμε glitter, έχουμε χαμόγελο, εντυπωσιακές χορογραφίες και δεκαέξι αστέρια. Δεκαέξι διάσημα αστέρια που θα λάμψουν χορεύοντας» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά με τον Λάμπρο Φισφή να συμπληρώνει: «Θα γυρίσουμε τον κόσμο χορεύοντας. Στη Βραζιλία θα πάμε για σάμπα, θα πάμε στην Κούβα για Τσα τσα τσα αλλά θα πάμε και στην Αγγλία για ένα αριστοκρατικό βαλς». Δείτε εδώ και την ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα.

Η έναρξη του DWTS

Ακόμη δεν έγινε η πρεμιέρα και φήμες τους θέλουν σε σχέση

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» οι φήμες θέλουν τον Έντουαρντ Στεργίου και την Μαριάννα Γεωργαντή να είναι μαζί και σε σχέση.

Η κάμερα της εκπομπής λοιπόν με την Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν την χορεύτρια Μαριάννα Γεωργαντή και τη ρώτησαν για τη φημολογούμενη σχέση τους.

«Τι διαβάζετε; Πείτε μου και εμένα. Ποιος τα γράφει αυτά; Οι φίλες μου; Είναι γοητευτικός ο Έντουαρντ και τον θέλουν όλες οι γυναίκες μάλλον. Είναι όντως πολύ γοητευτικός ο Έντουαρντ. Καλή συνέχεια σε όλους σας», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Γεωργαντή.