Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε on air "συγγνώμη" στη Νατάσα Θεοδωρίδου - Τι συνέβη;

Η επική γκάφα του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε on air

Εδώ και δυο ημέρες η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά μπορεί να μην είχε βγει στον αέρα ωστόσο, σήμερα κατάφερε για άλλη μια φορά να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την επική γκάφα που έκανε.

ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τον βλέπουμε στο αμάξι του να ακούει Νατάσα Θεοδωρίδου και να σιγοτραγουδά. Ο παρουσιαστής βιάστηκε να ανεβάσει το τραγούδι και το video του στα social media, με αποτέλεσμα να μπερδευτεί και να κάνει tag τη Νατάσα Μποφίλιου.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να τοποθετηθεί και να απολογηθεί δημόσια για το λάθος του, λέγοντας πως θα επανορθώσει.

Σήμερα στον αέρα της εκπομπής μίλησε τηλεφωνικά η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία με δυσκολία συγκρατούσε τα γέλια της. «Το έλεγες και με μια σιγουριά βρε Νίκο μου! Ακόμα γελάω να ξέρεις! Και να το προσπαθούσαμε, δεν θα έβγαινε τόσο καλό!» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Οι δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στο OPEN!

O Nίκος Μουτσινάς, τρία χρόνια μετά από την αποχώρηση του από το Open, επιστρέφει και μάλιστα στην βραδινή ζώνη του σταθμού.

Ο παρουσιαστής δέχτηκε με χαρά την πρόταση της καλής του φίλης Αννίτας Πάνια και θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της, «Ανοιχτά» σε μια από τις επόμενες εβδομάδες. Την Κυριακή... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr