Big Brother 2: Η απώλεια που του κόστισε και το bullying λόγω κιλών - Συγκίνησε ο Παναγιώτης Πέτσας

Οι εξομολογήσεις που έκανε στην Γραμμή Ζωής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Η απώλεια που του κόστισε και το bullying λόγω κιλών - Συγκίνησε ο Παναγιώτης Πέτσας

Την Γραμμή Ζωής του Παναγιώτη Πέτσα παρακολουθήαμε στο αποψινό (29/10) Big Brother Live. Ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του και συγκίνησε με τις εξομολογήσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε αρχικά σε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν χρόνια ο πατέρας του, που του είχε κοστίσει αρκετά. Ωστόσο, ο ίδιος το ξεπέρασε και πλέον είναι καλά.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στο bullying που δεχόταν στο σχολείο επί χρόνια, λόγω παραπάνω κιλών, με τον Παναγιώτη τα επόμενα χρόνια να βάζει στόχο να αλλάξει την εμφάνισή του και να αγαπήσει ξανά το σώμα του.

Τέλος, ο Παναγιώτης μίλησε για την απώλεια του παππού του.

«Ο πατέρας μου πέρασε ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας. Έπαθε έμφραγμα. Γυρνάω από το σχολείο και βλέπω τον πατέρα μου στο κρεβάτι να μην είναι καλά. Η μητέρα μου τον πήρε και τον πήγε στο νοσοκομείο γιατί φοβήθηκε. Γυρνάνε και της λένε οι γιατροί ότι «η καρδιά του άντρα σας δουλεύει με 5%». Μας έλεγε να μην αγχωνόμαστε, ο μπαμπάς ήταν στο νοσοκομείο και ήταν καλά. Οι γιατροί της είχαν πει πως είχε λίγες πιθανόητες να ζήσει. Περνάει ο καιρός, έχει κάνει το χειρουργείο ο πατέρας μου, έχουν πάει όλα καλά, μπαίνουμε μέσα και τον βλέπω σε ένα κρεβάτι. Όταν βλέπεις τον ήρωα σου πεσμένο… Γιατί λες πως οι ήρωες δεν πέφτουν… Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα.

Βγαίνει η μαμά μου έξω και την ρώτησα τι συμβαίνει πραγματικά. Εκείνη την περίοδο η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ ταραγμένη, στεναχωρημένο, φοβισμένη για το τι θα συμβεί στον άνδρα της. Όταν όμως ήταν μπροστά μας, ερχόταν, μας κοίταζε στα μάτια και χαμογέλαγε. Ήταν ο φύλακας άγγελος του και τον έσωσε. Όλο αυτό το σκηνικό τράβηξε ένα μήνα αλλά ο πατέρας μου βγήκε από την κλινική την πρώτη μέρα του χρόνου. Ο πρώτος καιρός προφανώς ήταν δύσκολος αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει χάσει ποτέ το χαμόγελο του.

Πάντα ο πατέρας μου είναι και θα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βλέπει τη θετική μεριά. Χαμογελάει σε όλες τις δυσκολίες. Βρίσκει τον τρόπο να βλέπει τη θετική πλευρά στα πράγματα και να προχωράει». Δείτε εδώ και ποιος είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας.

Η γραμμή ζωής του Παναγιώτη Πέτσα στο Big Brother 2

Η μάχη του Παναγιώτη Πέτσα του Big Brother με το βάρος του - Πώς από 130 κιλά έφτασε να έχει κοιλιακούς

Μέχρι στιγμής, ο Παναγιώτης Πέτσας έχει δείξει πως αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά πρόσωπα μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ήδη από την οντισιόν του GNTM 3, ο Παναγιώτης Πέτσας είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν είχε φτάσει να ζυγίζει 130 κιλά, μέχρι που πήρε την απόφαση να αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Σήμερα το σώμα του είναι τόσο καλοσχηματισμένο που μπορεί να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

«Ήμουν 130 κιλά. Ήταν κάτι που μου άλλαξε όλη τη ζωή. Έχω γενικά baby face και με το που αδυνάτισα φάνηκαν οι γωνίες, τα ζυγωματικά κλπ… Αποφάσισα να μπω σε αυτό το τρυπάκι και να αλλάξω όλη μου τη ζωή, να φτιάξω όλη μου την κατάσταση, να αρχίσω γυμναστική, διατροφή κλπ…

Και πείσμωσα και όσο πήγαινε έβλεπα τα αποτελέσματα και έλεγα “θέλω κι άλλο, να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου”. Δεν το έκανα για τα κορίτσια, το έκανα για τον εαυτό μου γιατί ήθελα να το αλλάξω αυτό. Σίγουρα η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε.

Με το που ξεκίνησα να κάνω γυμναστική και διατροφή και άρχισα να βλέπω βελτίωση στον οργανισμό μου και στον εαυτό μου, άρχιζαν να αλλάζουν πολλά πράγματα, αντοχές, ενέργεια, ήταν όλα πολύ καλύτερα. Πριν ήμουν πιο κλειστός, αλλά μετά αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή μου», είχε πει ο ίδιος πριν από μερικούς μήνες στην Φωλιά των ΚουΚου.