GNTM 4: "Με πιάνει το παράπονο" - "Λύγισε" ο Γιάννης

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4:

Αρκετά στεναχωρημένος ήταν μετά την αποψινή (1/11) φωτογράφιση του GNTM 4 ο Γιάννης, με τον ίδιο λίγο αργότερα να ξεσπά σε κλάματα όσο μιλούσε στην κάμερα.

Το επίδοξο μοντέλο μπορεί να μην πήρε κάποιο disadvantage από τον Ντίνο, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά, με αποτέλεσμα πιθανότατα να μην βγάλει μια ικανοποιητική λήψη.

Το εν λόγω γεγονός σε συνδυασμό με το πόσο πολύ του λείπουν οι δικοί του άνθρωποι ήταν αρκετά για να τον πιάσει το παράπονο, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο ίδιος, και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Τα κλάματα του Γιάννη στο GNTM 4

Σε κλάματα ξέσπασε νωρίτερα και η Ειρήνη

Ανάμεσα στα άτομα που πήραν το disadvantage στο αποψινό (1/11) επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 4 από τον Ντίνο ήταν η Ειρήνη. Συγκεκριμένα, το μοντέλο έπρεπε να ποζάρει κρατώντας ένα βαρύ ξύλο που ζύγισε 25 κιλά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ίδια μετά από λίγο άρχιζε να κουράζεται και δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει μια καλή λήψη.

Η Ειρήνη ωστόσο το πάλεψε μέχρι τέλους και αμέσως μετά την φωτογράφιση της, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς η πίεση ήταν αρκετή. Φυσικά, πολλοί από τους συμπαίκτες της έτρεξαν να την αγκαλιάσουν και να την παρηγορήσουν.