J2US: «Δεν σου ταιριάζουν τα λαϊκά τραγούδια» - Ποια ήταν η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη;

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: «Δεν σου ταιριάζουν τα λαϊκά τραγούδια» - Ποια ήταν η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη;

Μετά από την εντυπωσιακή έναρξη του show, με το κομμάτι της Δέσποινας Βανδή τραγούδησε η Ιωάννα Τούνη με το μουσικό της ταίρι τον Νικηφόρο στην σκηνή του J2US μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Μεταξύ άλλων, υπήρξαν μερικές παρατηρήσεις για τα μικρά λαθάκια που έγιναν από τον Σταμάτη Φασουλή ενώ η Μαρία Μπακοδήμου της είπε ότι ήταν μία από τις ωραίες της στιγμές στο σόου.

Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή είπε την ιστορία για το πώς ο Φοίβος της έδωσε το τραγούδι και γιατί εκείνη αρχικά έφερε αντίσταση και στο τέλος κατέληξε λέγοντας στην Ιωάννα πως «δεν σου ταιριάζουν τα λαϊκά τραγούδια».

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη - Νικηφόρου στο J2US

Νικηφόρος: «Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη στο J2US»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (30/10) ο Νικηφόρος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ιωάννα Τούνη στο J2US.

Όπως εξήγησε, στην αρχή φοβήθηκε που θα είναι ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη καθώς ήταν σίγουρος πως όλοι θα πέσουν να τη φάνε σε περίπτωση που δεν είναι καλή. Τελικά όμως τα σχόλια που άκουσε ήταν πολύ θετικά και χάρηκε ιδιαίτερα για αυτό.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα παρασκήνια του J2US, η οποία συζητήθηκε! Δείτε την εδώ.

«Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη στο Just the Two of Us στην περίπτωση που δε θα τραγουδούσε. Όταν περιμένουν όλοι να την πυροβολήσουν, και αυτή ξαφνικά τραγουδάει, ήταν μεγάλη ανατροπή. Θεωρώ πως θα είμαστε μέσα στην πεντάδα με την Ιωάννα. Πιο αδύναμος είναι ο James, αλλά είναι πολύ δυνατός στο κοινό», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.