GNTM 4: Ποια μοντέλα κατάφεραν να επιστρέψουν στο ριάλιτι μόδας;

Ένα απρόσμενο comeback

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Ποια μοντέλα κατάφεραν να επιστρέψουν  στο ριάλιτι μόδας;

Στο νέο επεισόδιο του GNTM 4 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, παρατηρήσαμε πως όσα μοντέλα είχαν αποχωρήσει από το ριάλιτι, είχαν μια δεύτερη ευκαιρία να μπούνε ξανά στον διαγωνισμό.

Μεταξύ άλλων, δέκα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό του ριάλιτι. Συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συνάντησε στο πλατό τον Alex Babahmadi, παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group, ο οποίος είδε ξανά έξι από τα μοντέλα ενώ επέλεξε να επιστρέψουν στο σπίτι τέσσερα από αυτά.

Τα τέσσερα μοντέλα που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και θα διεκδικήσουν ξανά την πρώτη θέση στο GNTM και το έπαθλο, είναι ο Αγγαίος Ποθητός, ο Ντίνος Κρίτσης, η Ιωάννα Φραγκουλίδου κι ο Θάνος Δημητρίου.

Η επιστροφή των μοντέλων στο GNTM 4

Το περιστατικό στο GNTM που δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησαν η Άννα και ο Θάνος. Οι πρώην παίκτες μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στους συμπαίκτες τους, κάνοντας μερικές αποκαλύψεις για τον ψυχολογικό πόλεμο που μερικοί από αυτους τους ασκούσαν.

«Με την Όλγα είμαστε φίλοι, την ήξερα και πριν το παιχνίδι, σπουδάζουμε μαζί», είπε ο Θάνος ενώ η Άννα σχολίασε: «Είμαι άτομο που τα λέει έξω από τα δόντια και δεν τους αρέσει. Οι Quadrifoglio πλασάρουν ένα καλό εαυτό προς τα έξω, και εγώ τους βγάζω ψεύτες. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, αλλά είμαι δυνατή. Έχουν κόμπλεξ και για αυτό το έβγαζαν σε εμένα. Δεν τους άρεσα. Πρώτα – πρώτα η Ειρήνη είχε κόμπλεξ. Η Ραφαέλα είναι σούργελο, είναι άλλος άνθρωπος πίσω από τις κάμερες. Η Ειρήνη νομίζει ότι είναι ωραία αλλά δεν είναι», αποκάλυψε η Άννα.

Ο Θάνος συμπλήρωσε πως «Δε γίνεται να μου κάνουν πόλεμο οι Quadrifoglio γιατί δεν τους βλέπω καν. Μάλλον ήρθαν για το σόου. Δεν έπρεπε να φύγω εγώ και να μείνει η Κυβέλη. Είχα ακούσει για την παρενόχληση» με την Άννα να προσθέτει ότι «Είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας η Κυβέλη».

«Το τελευταίο διάστημα δεν ήμουν πολύ καλά, γιατί ήταν τα εξάμηνα από το θάνατο της φίλης μου. Άρχισα να νιώθω τύψεις γιατί σκεφτόμουν ότι οι φίλοι μου στην Καβάλα πενθούν. Δε με βοήθησε η συμβίωση στο σπίτι με τα παιδιά. Κλειδωνόμουν στο μπάνιο και έκλαιγα, και άνοιγα και τη βρύση για να μην με ακούν τα παιδιά» αποκάλυψε η Άννα, η οποία είχε αναφερθεί και σε μια απώλεια που την "τσάκισε".