Η Τελευταία Ώρα (10/11): Οι εφιάλτες της Έλλης επιστρέφουν

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Τελευταία Ώρα (10/11): Οι εφιάλτες της Έλλης επιστρέφουν

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην νέα καθημερινή σειρά του Open, Η Τελευταία Ώρα, μιας και οι εφιάλτες της Έλλης, με πρωταγωνίστρια τη νεκρή Κατερίνα πρόκειται να επιστρέψουν.

H νέα σειρά του σταθμού, φαίνεται πως έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό και έτσι καθημερινά παρουσιάζει σταθερά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τι ποσοστά σημείωσε χθες 9/11).

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Η τελευταία ώρα» (10/11)

Η Ζωή πηγαίνει στο γκρουπ με την Αναστασία και το μετανιώνει. Νιώθει ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπάει. Η Λουκία βρίσκει στο μαγαζί την Μαρίνα και της λέει για το ταξίδι και τον Αντρέα.

Η Σίλια ζητάει τον λόγο από τους δύο μπράβους που της ακυρώσανε τα εισιτήρια για την Κύπρο. Η Κάτια λέει στην Έλλη να μείνει μακριά από τον Άγγελο για να μη μαθευτούν οι διακοπές τους. Ο Μάρκος παίρνει συνέντευξη από φοιτητές.

Συναντάει τυχαία την Έλλη και της λέει για τους στοίχους που είχε γράψει εκείνη. Ο Δαμιανός παίρνει τα ινία μέχρι να επιστρέψει ο Αντρέας από το ταξίδι του με την Λουκία. Η Κική βγαίνει ραντεβού με τον Γιώργο στο λούνα παρκ.

Η Έλλη έχει έναν ακόμη εφιάλτη με πρωταγωνίστρια την νεκρή Κατερίνα.

Η υπόθεση της σειράς

Η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.

Η τελευταία ώρα

Όταν θα έρθει η στιγμή που οι αδικημένοι θα θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη, τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους και όλα θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή.

Όλη η σειρά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από την αφήγηση της Έλλης, μιας νεαρής κοπέλας που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Έλλη (Αθηνά Ροδίτου) και η Κάτια (Ελένη Σακκά), δυο δεκαεννιάχρονες ξαδέλφες, γιορτάζουν την είσοδό τους στην Νομική.

Ο Ορέστης Τζιόβας στην σειρά «Η τελευταία ώρα»

Ο Ανδρέας (Ορέστης Τζιόβας), πατέρας της Έλλης και θείος της Κάτιας, τους κάνει δώρο ένα ταξίδι με σκάφος στη Ρόδο. Μαζί με την κολλητή φίλη Κική (Μαρίλια Χαριδήμου) και το αγόρι της Κάτιας, Αλέξη (Παύλος Πιέρρος), η παρέα διασκεδάζει ανέμελη στο νησί.

Μέχρι που ένα βράδυ, μια σειρά από λάθη και μοιραίες αποφάσεις, τους οδηγεί σε μία πράξη που θα αλλάξει δραματικά όχι μόνο τις δικές τους ζωές, αλλά και των οικογενειών τους.