Big Brother 2: Απασφάλισε ο Κωστής - "Η Ευδοκία μπήκε διαβασμένη αλλά μάλλον θα φύγει αδιάβαστη"

Δίχως τέλος οι μπηχτές του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Απασφάλισε ο Κωστής -

Ολοένα και αυξάνονται οι σπόντες που πετάει ο Κωστής για την Ευδοκία στο Big Brother, με την μεταξύ τους σχέση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, όσο συζητούσε με τον Παναγιώτη και τον Νάσο (δείτε πως ήταν πριν τις πλαστικές), τόνισε πως έχει έρθει αρκετά διαβασμένη μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο θα φύγει... αδιαβάστη ενώ το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να το παίζει θύμα και να βγαίνει από πάνω.

Από την άλλη, ο Νάσος αποκάλυψε πως τα περίεργα και πρωτότυπα ρούχα που φοράει συνεχώς η Ευδοκία στο παιχνίδι πρέπει να είναι μια κάποιου είδους στρατηγική, μιας και στο Instagram της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική γυναίκα.

Η σπόντα του Κωστή για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Έντονη παρεξήγηση μεταξύ Ευδοκίας και Νίκου - "Τώρα έχεις ύφος"

Λίγο μετά την παρεξήγηση μεταξύ Παναγιώτη και Αχνελίτα, σειρά είχε αυτή της Ευδοκίας και του Νίκου. Οι δυο τους συγκεκριμένα είχαν μια πολύ έντονη λογομαχία, στο αποψινό (10/11) επεισόδιο του Big Brother 2.

Ειδικότερα, οι παίκτες είχαν απλώσει τα ρούχα τους, τα οποία λόγω μερικών συνθηκών, παραλίγο να πάθουν μεγάλη ζημιά και να χαλάσουν.

Ο Νίκος αδιαφόρησε, παρόλο που ήξερε πως η Ευδοκία είχε απλώσει κάποια ρούχα της με μεγάλη συναισθηματική αξία και έτσι δεν τσέκαρε καν άμα είναι όλα εντάξει.

Η κίνησή του αυτή την εκνεύρισε αρκετά με αποτέλεσμα να κάνουν μια συζήτηση με έντονη δόση ειρωνίας αλλά και εκνευρισμού.