Σασμός: Φόνισσα και η Καλλιόπη - Σφάζει την...

Και μάλιστα με πολύ άγριο τρόπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Φόνισσα και η Καλλιόπη - Σφάζει την...

Στο Σασμό, η Kαλλιόπη χάνει τη γη κάτω από πόδια της όταν βλέπει τη Βασιλική με τον Μαθιό μαζί. Ο Μαθιός, μετά από χίλια παρακάλια της μητέρας του, γυρίζει πίσω αλλά η Καλλιόπη, που δεν ξεχνά ποτέ, αποφασίζει ότι η Βασιλική είναι η πηγή του κακού και ότι αυτή φταίει για όλα και πρέπει να πληρώσει.

TV24

Μετά τα τελευταία γεγονότα όπου η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη. Ο Μαθιός έχει ζητήσει ήδη από τη μάνα του να μην ενοχλήσει ποτέ τη Βασιλική, αλλά η Καλλιόπη το κρατάει μέσα της και το μίσος γι’ αυτή τη γυναίκα που ήταν η αιτία να καταστραφεί το παιδί της, ξεχειλίζει.

Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος ακούει τον Αστέρη και την Καλλιόπη να τσακώνονται για την κρυφή σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη, καθώς ο Αστέρης, που δεν ξέρει τι έχει γίνει, της λέει να μην ανακατεύεται. Ο Νικηφόρος λίγο αργότερα ρωτά τη μητέρα του: «Εσύ ξέρεις τίποτα για τη γυναίκα αυτή την παντρεμένη που τα έχει με τον Μαθιό;», της λέει και η Βασιλική ταράζεται, αλλά προσπαθεί να μην το δείξει: «Πού να ξέρω, αγόρι μου. Δεν μου λέει και τα ερωτικά του ο Μαθιός και καλά θα κάνεις να μην ανακατεύεσαι κι εσύ», του τονίζει.

Μαθιός Βασιλική Σασμός

Ωστόσο ο Νικηφόρος έχει μεγάλη περιέργεια και λίγο μετά ρωτάει και τον ίδιο τον Μαθιό για το ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχει σχέση. Ο καιρός περνάει και το «επεισόδιο» προσπαθούν όλοι να το ξεχάσουν. Η Βασιλική είναι στο περιθώριο από την πλευρά της Καλλιόπης, η οποία μάλιστα κάθε τρεις και λίγο υπενθυμίζει στον Μαθιό ότι πρέπει να κρατηθεί μακριά της και μάλιστα να αφήσει και τον Νικηφόρο να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να μην παριστάνει τον πατέρα και κηδεμόνα του.

Αρχίζει να επικρατεί ησυχία, σαν αυτή που υπάρχει πάντα πριν από μια μεγάλη μπόρα. Και η μπόρα έρχεται και είναι σφοδρή. Η Καλλιόπη ξέρει ότι ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον Στεφανή, μόνο και μόνο για τη Βασιλική και αυτό δεν αλλάζει. Ολα όμως αλλάζουν όταν ο Αστέρης από μια παρεξήγηση και ένα λάθος σκοτώνει τον Πέτρο, τον αδελφό της Αργυρώς. Ο Αστέρης, μετά το σοκ και μετά από λίγες μέρες που ο Μαθιός τον φυγαδεύει, μπαίνει στη φυλακή (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Το άγριο φονικό στον Σασμό

Η Καλλιόπη τρελαίνεται γιατί ο Αστέρης έμπλεξε θεωρώντας τον Πέτρο φονιά του Στεφανή. Εναν φόνο που τον έχει κάνει ο αδελφός του ο Μαθιός, με αιτία τη Βασιλική. Αυτή λοιπόν η γυναίκα, για την Καλλιόπη, κατέστρεψε την οικογένειά της, έκανε φονιάδες τους γιους της και βύθισε το σπίτι της στη μαυρίλα και την ντροπή.

Αυτό η Καλλιόπη δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ, δεν θα περάσει μέρα από τη ζωή της πλέον που να μη σκεφτεί πώς να της κάνει κακό. Οπως θα δούμε αρκετά αργότερα και αφού θα συμβούν ενδιάμεσα πολλά και τραγικά γεγονότα, η Καλλιόπη θα πληρώσει τον όρκο της με τον πιο άγριο τρόπο.

Μια μέρα που η Βασιλική θα είναι στο νεκροταφείο πάνω από τον τάφο του άντρα της, η Καλλιόπη κρυμμένη λίγο πιο πίσω, με μια γρήγορη κίνηση σαν αερικό και χωρίς να τη δει κανείς, θα βγάλει μαχαίρι και θα σκοτώσει με τον πιο άγριο τρόπο τη Βασιλική. Εκεί θα τη βρει ο Νικηφόρος αλλά και ο Μαθιός. Πάνω στον τάφο του Στεφανή με κομμένο τον λαιμό.