Η τελευταία ώρα: Μπροστά στα μάτια της Κάτιας θα λιποθυμήσει ο Αλέξης - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 16/11

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία ώρα: Μπροστά στα μάτια της Κάτιας θα λιποθυμήσει ο Αλέξης - Τι συνέβη;

Στο σημερινό 16/11 επεισόδιο της σειράς Η τελευταία ώρα, ο Αλέξης Αλέξης θα λιποθυμήσει μπροστά στα μάτια της Κάτιας. Άραγε τι πρόκειται να δούμε;

Οι σημερινές 16/11 εξελίξεις της σειράς Η τελευταία ώρα

Ο Αντρέας με την Λουκία ζουν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος ενώ η Έλλη βρίσκει ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τον Μάρκο. Ο Αλέξης λιποθυμά μπροστά στα μάτια της Κάτιας. Μπαίνει άμεσα στο νοσοκομείο, και γίνεται η αφορμή να συναντηθούν η Μαρίνα με την Σοφία.

Ο Νικόλας, όταν το μαθαίνει, αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα μαζί του, άντρας προς άντρα. Ο Αντρέας με την Λουκία ζουν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος ενώ η Έλλη βρίσκει ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τον Μάρκο.

Ο Γιώργος συμβουλεύεται την ξαδέρφη του για να κερδίσει την Κική, ενώ η Κική παράλληλα τον αποφεύγει και μαθαίνει ότι η υπόθεση της Θεοδώρου φαίνεται να μην έχει κλείσει οριστικά. Από την άλλη, τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η σειρά μιας και δεν είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Η υπόθεση της σειράς

Η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.

Η τελευταία ώρα

Όταν θα έρθει η στιγμή που οι αδικημένοι θα θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη, τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους και όλα θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή.

Όλη η σειρά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από την αφήγηση της Έλλης, μιας νεαρής κοπέλας που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Έλλη (Αθηνά Ροδίτου) και η Κάτια (Ελένη Σακκά), δυο δεκαεννιάχρονες ξαδέλφες, γιορτάζουν την είσοδό τους στην Νομική.

Ο Ορέστης Τζιόβας στην σειρά «Η τελευταία ώρα»

Ο Ανδρέας (Ορέστης Τζιόβας), πατέρας της Έλλης και θείος της Κάτιας, τους κάνει δώρο ένα ταξίδι με σκάφος στη Ρόδο. Μαζί με την κολλητή φίλη Κική (Μαρίλια Χαριδήμου) και το αγόρι της Κάτιας, Αλέξη (Παύλος Πιέρρος), η παρέα διασκεδάζει ανέμελη στο νησί.

Μέχρι που ένα βράδυ, μια σειρά από λάθη και μοιραίες αποφάσεις, τους οδηγεί σε μία πράξη που θα αλλάξει δραματικά όχι μόνο τις δικές τους ζωές, αλλά και των οικογενειών τους.