Η τελευταία ώρα 23/11: Η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με ένα περιστατικό που θα την σοκάρει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία ώρα 23/11: Η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με ένα περιστατικό που θα την σοκάρει

Η τελευταία ώρα, μια σειρά με όχι και τόσο ικανοποιητικά νούμερα αναμένεται να έχει για άλλη μια ημέρα 23/11 άκρως καταιγιστικές εξελίξεις καθώς η Μαρίνα ανησυχεί μήπως βρέθηκαν νέα στοιχεία για το ατύχημα.

Οι σημερινές 23/11 εξελίξεις της σειράς Η τελευταία ώρα

Η Έλλη δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξη ενώ η Κάτια αντιμετωπίζει τον Κωνσταντίνο για τα αισθήματά του και έρχονται επικίνδυνα κοντά

Η Σίλια ξεφεύγει από τους μπράβους της Άσπας χωρίς όμως να υπολογίσει ότι εκείνη ξέρει ακριβώς πως σκέφτεται. Την ίδια στιγμή η Έλλη απογοητευμένη από το ραντεβού της με τον 'Άγγελο' μιλάει στη Λουκία η οποία κρύβει την ανησυχία της για εκείνη.

Ο Μάρκος έρχεται σε ρήξη με τη Ζωή όταν της αποκαλύπτει ότι χρησιμοποίησε το μενταγιόν, όσο το άλλο του μισό βρίσκεται στα χέρια της Μαρίνας που ανακαλύπτει σε αυτό μια δύναμη που την τρομάζει.

Τέλος, η Έλλη δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξη ενώ η Κάτια αντιμετωπίζει τον Κωνσταντίνο για τα αισθήματά του και έρχονται επικίνδυνα κοντά.

Η υπόθεση της σειράς του OPEN

Η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.

Η τελευταία ώρα

Όταν θα έρθει η στιγμή που οι αδικημένοι θα θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη, τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους και όλα θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή.

Όλη η σειρά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από την αφήγηση της Έλλης, μιας νεαρής κοπέλας που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Έλλη (Αθηνά Ροδίτου) και η Κάτια (Ελένη Σακκά), δυο δεκαεννιάχρονες ξαδέλφες, γιορτάζουν την είσοδό τους στην Νομική.

Ο Ορέστης Τζιόβας στην σειρά «Η τελευταία ώρα»

Ο Ανδρέας (Ορέστης Τζιόβας), πατέρας της Έλλης και θείος της Κάτιας, τους κάνει δώρο ένα ταξίδι με σκάφος στη Ρόδο. Μαζί με την κολλητή φίλη Κική (Μαρίλια Χαριδήμου) και το αγόρι της Κάτιας, Αλέξη (Παύλος Πιέρρος), η παρέα διασκεδάζει ανέμελη στο νησί.

Μέχρι που ένα βράδυ, μια σειρά από λάθη και μοιραίες αποφάσεις, τους οδηγεί σε μία πράξη που θα αλλάξει δραματικά όχι μόνο τις δικές τους ζωές, αλλά και των οικογενειών τους.