Σασμός: «Ο Νικηφόρος δε θα μπορούσε να δεχθεί τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική»

«Όλα τα μεγάλα γεγονότα συμβαίνουν δίπλα του κι ο ίδιος δεν έχει ιδέα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: «Ο Νικηφόρος δε θα μπορούσε να δεχθεί τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική»

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (23/11) ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρος στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμό. Ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε πως ο χαρακτήρας του θα δυσκολευόταν πολύ να δεχθεί τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική.

Ο Νικηφόρος έχει ήδη ανακαλύψει πως ο Μαθιός έχει σχέση με μία παντρεμένη γυναίκα με παιδί, ωστόσο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φανταστεί πως η γυναίκα αυτή είναι η ίδια η μητέρα του.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα για τον Σασμό

«O Νικηφόρος μοιάζει με τραγικό ήρωα, έχει περάσει πολλά. Όλα τα μεγάλα γεγονότα συμβαίνουν δίπλα του κι ο ίδιος δεν έχει ιδέα. Δε γνωρίζει τίποτα κι ούτε καν μπορεί να φανταστεί το τι συμβαίνει. Όταν ψάχνεις την απάντηση κι η απάντηση βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου είναι δύσκολο να την ανακαλύψεις. Είναι κάτι ξένο για σένα. Θεωρείς ότι πολύ δύσκολα συμβαίνει.

Ο Νικηφόρος δεν θα μπορούσε να δεχτεί τη σχέση Μαθιού - Βασιλικής τόσο εύκολα. Είναι μεγαλωμένος με εντελώς διαφορετικό τρόπο, έχει τη νοοτροπία της επαρχίας, η οποία μερικές φορές είναι κάπως πιο συντηρητική», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός ηθοποιός.

Μελαχρινή, κούκλα και πολύ γνωστή - Σε σχέση με ηθοποιό του Τατουάζ ο "Νικηφόρος" από τον Σασμό

Μετά την κούκλα σύντροφο του Πετρή, ή αλλιώς του Κώστα Νικούλι από τον Σασμό είπαμε να σας δείξουμε και ποια είναι η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Αμούτζα που ενσαρκώνει τον ρόλο του Νικηφόρου στην σειρά του ALPHA.

Ο Γιώργος Αμούτζας εκτός από την επιτυχία που γνωρίζει στην επαγγελματική του ζωή διανύει και την πιο όμορφη περίοδο στα προσωπικά του. Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες έχει δεσμό με το μοντέλο και ηθοποιό από την Κύπρο, την Έλενα Πιερίδου, την οποία έχουμε δει σε γνωστές σειρές όπως το Τατουάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν διαδικτυακά κοντά στην πρώτη καραντίνα τον προηγούμενο Μάρτιο αλλά βρέθηκαν από κοντά τον περασμένο Ιούνιο μετά το τέλος του πρώτου lockdown όταν η ηθοποιός ταξίδεψε στην Αθήνα για να τον συναντήσει.

Από τότε το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί και απολαμβάνει τον έρωτά του. Η Έλενα Πιερίδου αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός μέσα από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα είχε μια σχέση για πολλά χρόνια.

"Ναι είμαι ερωτευμένη. Είμαι σε σχέση, είχαμε κάποια θέματα λόγω απόστασης. Μένει στην Ελλάδα, είμαστε περίπου τρία χρόνια μαζί. Πιο παλιά βρισκόμασταν πολύ πιο σπάνια και έχουμε περάσει κρίση. Τώρα ευλπιστώ να βρισκόμαστε πιο συχνά. Είναι δύσκολο να μετακομίσει γιατί έχει μια σταθερή δουλειά. Εγώ δεν σκέφτηκα να μετακομίσω στην Αθήνα.

Είναι άλλοι οι ρυθμοί, νομίζω θα μου στοιχίσει να αφήσω τους δικούς μου." , είχε πει σε συνέντευξή της το 2018.

Όταν γνώρισε τον Γιώργο Αμούτζα, όμως, όλα άλλαξαν και κατάλαβε ότι ο έρωτα της καλούσε. Για μια ακόμη φορά, μάλιστα, την καλούσε στην Ελλάδα. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και κάνουν ήδη κοινά σχέδια μαζί, χωρίς όμως να βιάζονται.

Έλενα Πιερίδου

Έλενα Πιερίδου Γιώργος Αμούτζας

Έλενα Πιερίδου Γιώργος Αμούτζας  Σασμός